"Sa dve godine je više znala šta da kaže nego sada!" Majka Jovane Jeremić zbog ovoga kritikuje ćerku

11.01.2024

18:18

0

Voditeljka potiče iz Ljiga

"Sa dve godine je više znala šta da kaže nego sada!" Majka Jovane Jeremić zbog ovoga kritikuje ćerku
Copyright Printscreen RTV Pink

Jovana Jeremić ne krije koliko je srećna što joj podršku prižaju roditelji, koje mnogo voli.  

Ona je jednom prilikom i postavila fotografiju majke i oca na Instagramu, a žena koja ju je rodila ima samo jednu zamerku na ćerku.

 

 

- Ja sam samo jedna prava majka. Ponosna sam na Jovanu, ali malo treba da prikoči. Nikada nisam davala izjave za televiziju. Jovana je kao devojčica bila mnogo dobra. Sa dve godine je više znala šta treba reći nego sada - rekla je ranije Jovanina majka i dodala:

- Posle emisije vikendom koju gledam, često joj kažem da malo prikoči. Teško je vreme i mora da bude malo mirnija varijanta.

Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
Jovana Jeremić

 

Sa ovom konstatacijom slaže se i otac Jeremićeve, koja obožava rad na televiziji, a neretko kritikuje koleginice čija harizma se ne oseća putem malih ekrana.

- Progovoriću o ženama koje se predstavljaju kao velike novinarke koje rade po medijima, naravno, velike pod znacima navoda. Nije poenta novinarstva da budeš nepristojan. Te novinarke nemaju informacije, one lažu. Nemaju dva grama mozga, nemaju znanje, pa idu na bezobrazluk. One su isfrustrirane jer nemaju svoje muževe. Ljubavnice su uticajnih muškaraca i ne znaju ko im je pravio decu. Razotkriću sve one koje su preko kreveta došle na pozicije - izjavila je Jovana ranije za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike