Jami poručila pevačicama da njene pesme ostave na miru, a ona je nije poslušala: Nećemo da se sklonimo, pozdrav! (VIDEO)

11.01.2024

14:55

1

Čini se da i ne planira...

Jami poručila pevačicama da njene pesme ostave na miru, a ona je nije poslušala: Nećemo da se sklonimo, pozdrav! (VIDEO)
Jasna Milenković Jami - Copyright ATAImages/A.A.

Jasna Milenković Jami pre izvesnog vremena poručila je mlađim koleginicama „da njene pesme ostave na miru", pogođena time što „pojedinci grade karijere preradama već postojećih hitova".  Međutim, jedna je nikako nije poslušala, a po svemu sudeći i ne planira. 

U pitanju je nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda", Dada Mešaljić, koja je na ovaj komentar Jami - odmah zapevala njenu „Čokoladu". 

- Nećemo da se sklonimo (smeh), pozdrav Jami, svaka čast - napisala je ona kraj snimka, pa i pobrala brojne simpatije na TikToku. 

Podsetimo, kada se Jami izjasnila akonto kavera gostujući na jednoj televiziji, mnogi su pomislili da cilja na Barbaru Bobak, koja često iste ume da izvodi i dosta je po njima poznata. 

- ...Rekla bih ovako, ostavite mi pesme na miru. Pevajte ih u klubovima, u lokalima, gde hoćete, ali se sklonite od mojih pesama. Ako će neko da radi kavere mojih pesama, radiću ih ja. Pogotovo ako je pesma moj život, moja priča - objašnjavala je Milenkovićeva. 

 

@dadamesaljic Necemo da se sklonimoooo heheh, pozz Jami svaka casss #fyp ♬ original sound - Dada Mešaljić

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike