"Da nemam ruku, radio bih nogama": Milanče Radosavljević otkrio kolika mu je penzija

08.01.2024

18:31

1

Ne prima donacije države

"Da nemam ruku, radio bih nogama": Milanče Radosavljević otkrio kolika mu je penzija
Copyright Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV

Pevač Milanče Radosavljević tokom svoje uspešne karijere uplaćivao je penziju, te danas nema potrebe da čeka pomoć države. 

- Bar kada je penzija u pitanju, nemam te dotacije od države. Ja sam uplaćivao kao muzičar za penziju od kako sam počeo da sviram harmoniku odnosno od kako je osnovano udruženje. Imao sam malo staža, samo 24 godine. Otišao sam u invalidsku zbog ruku pošto nisam sa rukama dobar. Invalid sam, ali i kao invalid radim. Da nemam ruku, radio bih nogama - rekao je pevač i dodao:

- Što se tiče primanja, zadovoljan sam. Odlično je. Imao sam penziju i po 5 maraka, i po 20 maraka, nekoliko godina. Sada će biti 400 evra, pa to je odlično - rekao je on za Kurir.

Youtube screenshot TV Kopernikus, „Prva noć sa dr Sandrom"
 

Podsetimo, pevač se svojeveremeno našao u jeku skandala, kada se u medijima pojavila vest da je preminuo. Priča je postala još bizarnija, kada se pročulo da je živ zakopan, a da su lopovi pokušali da obiju njegov dom kada se saznalo za ovo.

- Svašta sam čuo o sebi, ali postoji najveća laž, urbana legenda na koju nikako ne mogu da stavim tačku. Kažu da me je udario grom, da su me sahranili i to sa harmonikom koju su lopovi odmah nakon toga pošli da ukradu. Kada je, kao, grob otkopan, ja sam bio živ - rekao je tada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike