Suzana Mančić zaplakala u uživo programu! Slomila se kad se prisetila Božića s porodicom (FOTO)

07.01.2024

11:55

0

Emocije su je ponele

Suzana Mančić zaplakala u uživo programu! Slomila se kad se prisetila Božića s porodicom (FOTO)
Suzana Mančić - Copyright Printscreen „Novo vikend jutro"

Posle Badnje večeri, kada je porodica bila u njenom domu, Suzana Mančić sada se sprema za ručak kod svog brata. Otvorivši vrata i dalje okićenog stana za „Novo jutro", voditeljka se ovom prilikom prisetila i Božića s porodicom koji isprva nije razlikovala od slave, jer se u to vreme u njenoj kući nije posebno obeležavao. 

- Moja cela uža familija je bila ovde na večeri, bilo je dosta posla. Danas se ide kod mog brata na božićni ručak, tako su podelili naši roditelji. Uvek smo išli kod tetke na Badnje veče, teča Milenko je pravio pijanog šarana, tako da sam i ja to napravila po njegovoj recepturi, a danas, zna se, meso se jede, kraj je postu... - objašnjavala je ona u pomenutom jutatnjem programu na ružičastoj televiziji, pa je priznala da česnicu ipak nije stigla da napravi sama. 

- Ovo je česnica, nisam je ja napravila, naručila sam je. Nisam baš sve stigla da uradim sa ove dve ručice - istakla je, pa „vratila film" u detinjstvo, kada se Božić i nije posebno obeležavao. 

Tada, emocije su je ponele, pa se pred kamerama malo i rasplakala. 

- Pripadam generaciji komunizma, ja do 15, 16. godine nisam razlikovala Božić od slave, dok mi je Uskrs uvek bio prepoznatljiv po farbanju jaja... Mi nismo slavili, otac mi je bio komunista. Partizan. Ali, od sredine osamdesetih smo počeli da slavimo - iskrena je bila Suzana Mančić, pa je potom zaključila svoj razgovor porukom:

- Moja su verovanja u dobrotu, istinu i pravdu. Tako nekako i Boga doživljavam. Za mene je religija, vera, Bog, nešto što je dobro, što je istinito i pravedno. Kada pomislim da bih mogla da budem bliže Bogu, samo istinu zbori, voli ljude i to je to. Čuvajmo jedni druge, poštujmo se, tako možemo da sačuvamo svoju ulicu, svoju njivu, svoj voćnjak.

(Pink)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike