Jovana Jeremić se istopila! Dečko joj se uključio u jutarnji program, pa poručio: Bog je nas spojio baš na ovaj dan! (FOTO)

07.01.2024

10:15

0

Prema njegovim rečima - njihove emocije rodile su se protekle godine u ovo vreme

Jovana Jeremić se istopila! Dečko joj se uključio u jutarnji program, pa poručio: Bog je nas spojio baš na ovaj dan! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Jovana Jeremić nije mogla da prestane da se osmehuje kada se njen dečko Dragan Stanković uključio u jutarnji program koji ona vodi na ružičastvoj televiziji.

Ispred velike česnice koja je ove godine pripremljena u okviru njegove kompanije za lomljenje kod Hrama, on je objasnio da su se protekle u baš ovo vreme - njihove emocije rodile. 

- Kao što znate, prošle godine sam dao (česnicu) vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav i mislim da je Bog nas spojio baš na ovaj dan - istakao je Stanković, pa dodao:

„Majka ju je rodila za sve!"

- Moja izabranica je za mene najbolja i ja joj želim mnogo više uspeha i, molim vas da je pustite ranije, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Dok je on govorio, Jovana je blistala od sreće, pažljivo ga slušajući. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike