Kad pogledam kako je sad, dobro sam ja prošao! Stevan Anđelković o „Zvezdama Granda"

07.08.2021

16:44 >> 15:52

0

Prema rečima pevača, sada takmičari čuvenog talent-šoua kroz mnogo šta prolaze, dok je na njemu i kolegama tada bilo - samo da pevaju 

Kad pogledam kako je sad, dobro sam ja prošao! Stevan Anđelković o „Zvezdama Granda"
Copyright Stevan Anđelković ATAImages/Antonio Ahel

Prošlo je 13 sezona otkako se Stevan Anđelković takmičio u „Zvezdama Granda”. Tadašnji finalisti važili su za otkriće godine, proputovali su svet, a kada se osvrne na o vreme koje je proveo u šouu, a onda i posle istog, pevač ističe – da stvari sada i ne liče na to kako je bilo pre.

Pročitajte još:

– Uopšte nemam osećaj da je toliko vremena prošlo, ali kada pogledam iza sebe, shvtaim da je tu bilo svega i svačega i kada pogledam nove takmičare mislim da sam dobro prošao – počeo je za „Grand news” Anđelković pa istakao kako je na njemu i njegovim kolegama bilo samo da pevaju, u osnosu na to kroz šta takmičari sada prolaze.

– Oni se sada nose sa svačim, a mi smo samo trebali da pevamo – rekao je on, pa nastavio o tome kako dok neke zvezde „Granda” uprkos dobrom plasmanu padnu u zaborav, iz njegove generacije gotovo svi su postali zvezde.

– Sve se poklopilo. Bili smo inovacija, proglapšeni smo za otkriće godine, ali to je bilo više otkriće decenije. Bili su drugačiji tekstovi, obišli smo ceo svet, bili smo tinejdž zvezde – objasnio je Stevan.

Stevan Anđelković Foto: 24sedam/Danica Božović

Podsećanja radi, Stevan Anđelković iz prve sezone „Zvezda Granda” izašao je kao drugoplasirani.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike