"Nije ih sramota kad im nalepe 500 evra na čelo!" Era Ojdanić žestoko o kolegama, koje se stide da ih snimaju na romskim veseljima!

04.01.2024

00:11

0

Ima bogato iskustvo na sceni

"Nije ih sramota kad im nalepe 500 evra na čelo!" Era Ojdanić žestoko o kolegama, koje se stide da ih snimaju na romskim veseljima!
Copyright ATAImages/ A.A.

Andrija Era Ojdanić iskreno je komentarisao dešavanja na estradi, pa je iskritikovao kolege, koje se stide toga što budu usnimljeni na romskim veseljima, dok ih kite novcem.

Za početak je rekao da njega ne zovu na takve proslave.

- Nikada nisam pevao kod Roma, jer ja njima ne mogu da pevam, nisam u njihovom domenu - kaže Era.

ATAImages/ A.A.
Era Ojdanić

 

- Tamo pevaju Zlata, Ljuba, Acko, Đani, to je to... Romi su strašni veseljaci i godinama žive za taj dan, ne gledaju koliko će da bace na muziku. Ovi moji, da li ih je sramota da stanu pred kamere da se tada snime, a nije ih sramota kad im nalepe po 500 evra na čelo i više. Kad treba da pune džepove, ne stide se, a kad treba da ih kadrira kamera, onda kažu "Slučajno sam tu", ma malo sutra. Dvolični su u tim situacijama - ispričao je pevač.

"Devojku viđam onlajn"

Govorio je i o "misterioznoj devojci", sa kojom se, kako kaže, zabavlja sedam godina.

- Nismo se videli uopšte za sedam godina, a toliko smo zajedno. Da smo se smuvali i da je bilo nečega, dete bi nam bilo osnovna škola. Viđamo se onlajn, snimci, sve, pogotovo kad je korona bila - kaže Ojdanić za Svetski radio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike