Verica Rakočević oplela po današnjim devojkama: Nigde nisam videla tu količinu prostakluka!

02.01.2024

16:46

2

Opisala je i svoje rituale

Verica Rakočević oplela po današnjim devojkama: Nigde nisam videla tu količinu prostakluka!
Verica Rakočević - Copyright ATAImages/ A.A.

Verica Rakočević ume da bude oštrog jezika, a sada je govorila o fenomenu lepote u modernom dobu. Devojke sve više koriste usluge estetske hirurgije, a modna kreatorka se osvrnula i na njihove roditelje.

- Nigde nisam videla tu količinu prostakluka kod mladih devojaka koliko sam videla kod nas. Verujte mi, videla sam možda u nekiim zemljama gde je primitivni svet, poluobrazovan koji na taj način živi i opstaje. Ja to smatram bolešću roditelja koji to dozvoljavaju svojoj deci makar imali i preko 20 godina - ispričala je Verica.

ATAImages/ A.A.
Verica Rakočević

 

- Smatram da je mnogo bitnije da nauče dete da pročita dobru knjigu, pogleda dobru predstavu i da se bavi nekim poslom koji će ga ispuniti nego da napumpa zadnjicu ili usta, nadogradi kosu i nokte , pa ode na slav. Ta manija koj je prisutna u Beogradu mislim da je zastrašujuća - smatra modna kreatorka, koja prkosi godinama.

"Uradim 100 klekova dnevno"

- Ustajem u 6, trčim ujutru, radim do uveče, mirišem ruzmarin u poslednje vreme, kažu da pojačava memoriju, ja sam srećna i zadovoljna, uradim 100 sklekova dnevno. Godine su to, da se ne lažemo, ne radujem se borama, ne mislim da je svaka bora lepa. Divim se ženama koje se raduju svojoj bori, ja se ne radujem, to je samo korak ka kraju - izjavila je Rakočevićeva za Estetic.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike