Glumicu „pokosila" kola za Novu godinu! Isplivale uznemirujuće fotografije: Polomljene kosti, zubi, a evo šta kaže njena majka u jeku drame!

02.01.2024

15:40

0

U bolnicu je prevezena bez svesti

Glumicu „pokosila" kola za Novu godinu! Isplivale uznemirujuće fotografije: Polomljene kosti, zubi, a evo šta kaže njena majka u jeku drame!
Keri Bernans - Copyright Profimedia

Keri Bernans, koju je publika bila u prilici da upozna u „Crnom Panteru", te filmu „Osvetnici: Kraj igre", doživela je pravi pakao pošto su je udarila kola u novogodišnjoj noći. Auto ju je, prenose strani mediji, bukvalno „pokosio" nasred trotoara; ona je bila stajala s prijateljicom kraj kamiona s hranom, a kola su odjednom prošla kroz isti.

Od siline udarca, bila je zakucana ispod postolja i u bolnicu je prevezena bez svesti.

Zadobila je veoma teške povrede zbog kojih su morali i da je operišu - brojne prelome kostiju, zuba, frakture, a još devet osoba bilo je povređeno u ovoj nezgodi pored nje, napominje „Daily mail". Među njima, bila su i tri pripadnika njujorške policije. Nadležni su na lice mesta stigli oko 1.40 sati po lokalnom vremenu, a vozač (44) je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Keri se oglasila na Instagramu pa pokazala kako izgleda, te da se veoma sporo oporavlja. Njena majka takođe je imala reč - zahvalila se svima koji se mole za njenu ćerku, što vas takođe čeka u galeriji koja sledi.

- Hvala svima koji ste pozvali, koji šaljete cveće, moli te se... Keri spava. Ovo je i previše za nas, a tek za nju, čije je telo izudarano na toliko mesta. Trebaće joj nekoliko dana da se sabere. Dobra vest je da je vozač iza rešetaka. Nadležni su ponudili i posebnu protekciju za Keri dok leži u bolnici. Ona je svesna sve vaše ljubavi - poručila je ona putem Instagrama svoje naslednice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike