Birali ste najboljeg srpskog frajera za 2023. godinu: Izbor je pao na njega, čekaju ga velike životne promene

01.01.2024

00:08

1

Bio je u žestokoj konkurenciji

Birali ste najboljeg srpskog frajera za 2023. godinu: Izbor je pao na njega, čekaju ga velike životne promene
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pexels

Godinu 2023. priveli smo kraju, sumirali smo ili pak još sumiramo utiske, a za neke stvari smo se odlučili. Na portalu 24sedam imali ste prilike da glasate u raznim anketama, a jedna od njih bila je da izaberete frajera sa javne scene koji je obeležio 2023. godinu.

U anketi su se našli Darko Lazić, Vuk Mob i Viktor Živojinović, koji su ove godine pokazali da nikako ne odustaju, pa je svaki od njih uspeo da se reši viška kilograma i danas su veoma zadovoljni svojim izgledom. 

S druge strane, Ognjen Amidžić i Miloš Biković čekaju trenutak kada će se ove godine roditi njihove bebe. Ognjenu će Mina Naumović roditi njegovo drugo, dok će Milošu njegova partnerka Ivana roditi prvo dete. 

Nemanja Gudelj je poželeo da izgleda lepše svojoj supruzi Anastasiji Ražnatović, ali i drugima, pa je išao na presađivanje kose, zbog čega je dobio pozitivne komentare. 

Peđa Jovanović je rešio sve nesuglasice sa svojom suprugom i ponovo su zajedno, Vojaž se zaljubio, MC Stojan počeo da snima interesante video snimke, a Saša Kovačević je jedini koji nas je iznova i iznova oduševljavao svojim mišićima. 

Glasali ste u velikom broju, a vaš izbor za frajera sa javne scene koji je obeležio 2023. godinu pao je na - Miloša Bikovića.

Instagram printscreen/bikovic
Miloš Biković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike