Srpski vaterpolisti slavili zlato uz hit Milice Todorović, ona uzbuđena: Čast mi je

08.08.2021

11:59 >> 14:50

0

Pevačica je ranije razmišljala da li da snimi numeru Ti moje zlato, a zbog današnjeg gesta na Olimpijskim igrama u Tokiju nije se pokajala

Srpski vaterpolisti slavili zlato uz hit Milice Todorović, ona uzbuđena: Čast mi je
Copyright Milica Todorović, 24sedam/ Goran Sivački

Srpski vaterpolisti su na Olimpijskim igrama u Tokiju odbranili zlato i time zatvorili ovu sezonu. Poslednje medalje završile su oko vrata naših sportista, koji su u finalu savladali Grčku 13:10.

Nakon što su našim zlatnim momcima uručena najsjajnija odličja, na bazenu je počela da se ori pesma Milice Todorović „Ti moje zlato“, koju su srpski vaterpolisti pevali uglas.

AP Photo/Mark Humphrey

Oduševljena uspehom naših momaka, Todorovićeva im je uputila čestitke, te je istakla da je ponosna što su zlato proslavili baš uz njenu numeru.

– Čast mi je što su baš uz moju pesmu zlatni vaterpolisti proslavi titulu! Ako bude prilike i mogućnosti, rado bih sa svima njima proslavila titulu i zapevala „Moje zlato“! Bravo momci, vi ste ponos naš – rekla je Milica.

Milica Todorović, Foto: A.A./ ATAImages

– Bravo momci, vi ste ponos naš! Čestitala bih ovim putem i odbojkašicama! Bravo, devojke! – dodala je pevačica.

Inače, pomenutu numeru Todorovićeva je snimila sa MC Yankom 2014. godine, a do danas ova pesma broji preko 152 miliona pregleda.

Počitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike