Deca su je proslavila, a sad joj ne trebaju! Anja Bla nastavila da histeriše: "Koje dijagnoze imate, mentoli, skroz ste oboleli"

10.08.2023

13:24

1

Poručila im je da su je "smorili" i da nađu novog idola, valjda misleći da im je to ikad i bila

Deca su je proslavila, a sad joj ne trebaju! Anja Bla nastavila da histeriše: "Koje dijagnoze imate, mentoli, skroz ste oboleli"
Anja Bla - Copyright Printscreen Instagram/anjablaa

Anja Bla ređa skandal za skandalom. Nakon što je u Novom Sadu vikala na decu koja su prišla njenom autu, to je isto učinila i u Beogradu, samo uz sočne uvrede, viku i pokazivanje srednjeg prsta - i to sve zato što su deca htela da je snime.

Iako su ta deca njeni fanovi koji su je napravili popularnom, pa sad može da zarađuje novac za život od toga, ona je i na društvenoj mreži Instagram nastavila da ih vređa.

- Sram me bilo što želim da imam malo mira od poremećene dece koja me smaraju 24 sata. Je l' možete da shvatite da moja obaveza nije slikati se sa vama, snimati i slično? Shvatite, nisam dužna da vam kažem "ćao", žao mi je što ću da vas razočaram - započela je Anja, pa nastavila sa strašnim izjavama:

- Mene i dalje zanima koji roditelji daju deci da budu od 9 ujutru do ponoći na ulici ali bukvalno na ulici. Najbezobraznija deca koju sam u životu videla. I da, pišem ovo pre nego svi počnu da skaču na mene kako sam bezobrazna i zla. Ali čisto da znate ovoj jednoj te istoj deci se mesecima govori na normalan način da ne budu dosadni da malo iskuliraju, viđaju me svaki dan, svi su se slikali sa mnom, snimili auto milion puta i do sad su valjda mogli da se naviknu i da me puste na miru. Ali ne oni i dalje svaki dan vrište, znači ja ne znam koju dijagnozi svi kolektivno imate i svaki dan bar po dva puta ako mi tag ne radi ja ne mogu da uđem u garažu od mentola koji me snimaju jer moram da se javim ženi i dam sve informacije o stanu, meni... da bi me pustila u garažu. Nađite novog idola, molim vas, mene ste smorili, a nije kao da sam ikad htela da vam budem idol - napisala je Anja Bla, a onda dodala:

- I da li će iko ikada od vas shvatiti da nemate pravo da maltretirate i uznemiravate javne ličnosti? Ima li poente uopšte išta govoriti deci tog uzrasta jer ja se stvarno ne sećam da su ranije deca te dobi bila ovoliko poremećena. Kapiram da deci trebaš 3-4 puta nešto da kažeš da te poslušaju i shvate ozbiljno ali mesecima da pričaš istu stvar i da njih boli uvo ja stvarno ne kapiram. Da li ste skroz oboleli, ste skroz oboleli, Tik Tok vam je isprao taj mali mozak - napisala je ona.

Anja je nastavila sa uvredama na račun dece, što možete videti u galeriji iznad, a očigledno da joj više nije bitno da ima fanove. Samo se postavlja pitanje, ukoliko bude izgubila te iste pratioce, od čega će živeti. Ako ništa drugo, makar će imati mir koji toliko želi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike