Kristina Agilera napunila 40 godina: Menjala imidž kao čarape, udavala se, razvodila, ali nikad nije ponela titulu pop princeze zbog jedne žene!

18.12.2020

15:07 >> 14:17

0

Iako je izgradila zavidnu pevačku karijeru, oprobala se na filmu, pa i raznim drugim projektima industrije koja joj je donela ogroman novac, laskavo zvanje nij

Kristina Agilera napunila 40 godina: Menjala imidž kao čarape, udavala se, razvodila, ali nikad nije ponela titulu pop princeze zbog jedne žene!
Copyright Kristina Agilera Profimedia

Kristina Agilera, kasnije poznata i kao Ikstina, rođena je 18. decembra 1980. godine u Njujorku. Povodom rođendana koji slavi, oglasila se atraktivnim snimkom na svom Instagram profilu, u kom veštim koracima u visokim potpeticama korača napred i poručuje:

– Dolazim po tebe, 40!

Još kao mala pokazivala je veliko interesovanje za muzičku industriju. Njen talenat bio je brzo prepoznat i on ju je odveo do pobede na raznim takmičenjima. Tokom karijere, glasom je odnosila brojne nagrade, a ,,Roling Stoun” 2008. dodelio joj je 58. mesto na listi od 100 najboljih pevača svih vremena. ,,Tajms” ju je, sa druge strane, 2013. uvrstio među 100 najuspešnijih influensera na svetu, a prema tome koliko je do sada radila, svakako ,,stoji” rame uz rame s najtraženijim izvođačima.

Kristina Agilera Profimedia

Sa majkom Šeli, koja se isto bavila muzikom, te ocem vojnikom, Faustom Ksavijerom, često se selila zbog prirode njegovog posla. U jednom periodu života je čak živela i u Japanu, sa ocem za kojeg je kasnije javno govorila da je bio nasilnički nastrojen, kako u fizičkom, tako i emocionalnom smislu. Muzika joj je tada bila beg od stvarnosti.

Kristina Agilera Profimedia

Zategnute odnose u životu, pak, nije ,,preslikavala”. Sa prvim suprugom Džordanom Bratmanom dobila je sina Maksa Lirona. Pošto su se razveli 2011. godine, okrenula se poslovnim obavezama, pa zatim uplovila u još jednu veliku romansu, sa Metom Ratlerom. Par je u avgustu 2014. dobio ćerku Samer Rejn. Još uvek se nisu venčali.

Pročitajte još:

Osim bogate pevačke karijere, gradila je i filmsku (,,Burlesque”, 2010), postala članica žirija u ,,Vojsu”, ali nikada ,,do kraja nije iznela titulu” pop princeze. To laskavo zvanje uvek je, kažu, pripadalo Britni Spirs, dok im je Madona bila ,,kraljica”. Njih dve znaju se još od malih nogu, iz ,,Miki Maus” kluba u kom su im društvo pravili Džastin Timberlejk i Rajan Gosling. Tamošnji mediji često bi ih dovodili i sukobe – koja je lepša, uspešnija, bolja igračica, pevačica… A kako je Kristina imala brojne poslovne planove, ulogu ,,devojke iz komšiluka” zvanično je odbacila singlom ,,Dirrty”. Svakako, zbog toga se nikada nije žalila – uvek je u tome uživala, kao i u čestim i drastičnim promenama imidža.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike