Ognjen Amidžić zabrinut za dugogodišnjeg saradnika: I javno potražio pomoć, ne bi li on pobedio opaku bolest (FOTO)

24.12.2023

21:50

0

Zamolio je sve ljude dobre volje da mu izađu u susret, u skladu sa svojim mogućnostima

Ognjen Amidžić zabrinut za dugogodišnjeg saradnika: I javno potražio pomoć, ne bi li on pobedio opaku bolest (FOTO)
Ognjen Amidžić - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Ognjen Amidžić, kao i njegova izabranica Mina, na svom je Instagramu s javnošću podelio vest da jedan njegov dugogodišnji saradnik boluje od karcinoma.

Za dalje lečenje neophodna su mu novčana sredstva, pa je voditelj i fanove zamolio da mu izađu u susret, koliko god da mogu.

- Postoje tihi borci među nama. Oni za koje ne znamo svi, a koji su puno učinili za sve nas. David sada mora da dobije bitku protiv Golijata. Mora zbog svoje porodice i ćerkice, jer jedino on može da joj ovaj svet učini lepšim mestom za život. Njemu je sada potrebna pomoć, jer je Golijat jači nego ikad - počeo je Ognjen na pomenutoj društvenoj mreži u okviru „storija", pa dodao:

Objava Ognjena Amidžića, Instagram screenshot / ognjenamidzic
 

- Ovaj Golijat je kancer i svakog dana u bolnici se dobri ljudi bore za njegov život, a taj dan u bolnici nije jeftin. Molimo sve ljude dobre volje da uplate novac na račun Davidove supruge u skladu sa svojim mogućnostima. Hvala - zaključio je, ostavivši i broj pomenutog računa. 

- Dača je sjajan čovek i dugogodišnji je član naše ekipe. Ne mogu da verujem da danas ovo pišem za njega. Molim sve vas koji imate dobru volju i mogućnosti da se uključite i da mu pomognemo. Da ne dozvolimo da njegova ćerka raste bez njega - poručila je, sa druge strane, Naumovićeva na svom profilu. 

Objava Mine Naumović, Instagram screenshot / callmenaumi
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike