Saša Kovačević planira Arenu? Evo zašto! Pevač se dotakao i uspeha Milice Pavlović, ali i prinove u porodici Šerifović: Čuli smo se!

24.12.2023

19:20

0

Čestitao joj je od srca

Saša Kovačević planira Arenu? Evo zašto! Pevač se dotakao i uspeha Milice Pavlović, ali i prinove u porodici Šerifović: Čuli smo se!
Saša Kovačević - Copyright ATAImages/Dimitrije Nikolić

Saša Kovačević ovog je vikenda nastupao u inostranstvu, a po povratku u Srbiju, pred medijima je još na aerodromu priznao koliko bi voleo da iduće godine napuni Arenu - proslavljajući svoje dve decenije na muzičkoj sceni. 

- Sledeće godine će biti 20 godina moje karijere, kada sve to uzme u obzir, malo manje imaš energije, za nespavljanje i to sve... Ali od publike se kompenzuje. Biće valjda Arena, voleo bih to da zaokružim sa godišnjicom karijere i nadam se da će se to desiti - kazao je on „Blicu", pa dodao kako mu doček 2024. neće biti radni, već će još nekoliko dana otad odmarati. 

 

 

- Ovu Novu godinu ću preskočiti, idem na odmor pet dana i, onda nastavljamo. Radimo preko cele godine... - prokomentarisao je on koji se, s druge strane, čuo s Marijom Šerifović i od srca joj čestitao pošto je postala majka uz pomoć surogata. 

- Prelepa vest. Želim Mariji i Mariu puno sreće, da dugu budu živi i zdravi. Čuli smo se, uputio sam joj čestitke. 

Marija Šerifović, Antonio Ahel/ATAImages
 

On je i još čestitki uputio poslednjih dana. Naime, govoreći o Milici Pavlović, te tome što je prethodne noći napunila Arenu, kazao je kako će je uskoro ponovo kontaktirati, ne bi li čuo njene utiske. 

Milica Pavlović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Veliki uspeh, zaista. Svima nama je to kruna, kada se napravi takav koncert. Želim joj puno uspeha, čuli smo se i par dana pre koncerta, pozvaću je da vidim i kako je sada zadovoljna - izjavio je za pomenute medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike