"Ovaj koncert sam posvetila babi i dedi": Milica Pavlović iskreno o kolegama i tome zašto nije mogla da spusti pogled sa Karleuše (VIDEO)

24.12.2023

09:35

0

Pomenula i Prijovićku

"Ovaj koncert sam posvetila babi i dedi": Milica Pavlović iskreno o kolegama i tome zašto nije mogla da spusti pogled sa Karleuše (VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nakon što je održala prvi solistički koncert u Štark Areni, Milica Pavlović je porazgovarala sa okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam. Na početku konferencije, Milica je predstavnike medija poslužila rakijom koju je pekao njen pokojni deda. 

- Želim da vas poslužim rakijom koju je moj deda pekao te godine kada sam se ja rodila, '91. Čuvao je tu rakiju kada se desi nešto bitno, za mene je ovo bitno i želim da nazdravim sa svima vama.  

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Pred kraj koncerta, inače, Milica je otpevala numeru "Hajde samo da želimo", inače iz serije "Porodično blago", a ovaj trenutak je bio posebno emotivan za sve. Emotivnu uvertiru u taj segment šoua, međutim, nije mogla iza scene da sluša sa svojom publikom. 

- Znajući kada će biti ta pesma, pred njenu izvedbu stavila sam slušalice i slušala stranu muziku. Nisam želela da izađem i da se rasplačem jer me je čekalo dosta programa i želela sam da budem na visini zadatka - rekla je ona, pa dodala: 

- Ovaj koncert je posvećen njima i teško je da kada očekujete da će vam za te najveće stvari najbliži biti tu. Zato ponavljam ljudima da govore jedni drugima da se vole jer ćete se kajati jednog dana. Meni je i dan danas teško što me deda ne zove u 6 i 15 sa fiksnog telefona, ali to je život. 

ATAImages/ A.A.
 

Jelena Karleuša bila je jedan od specijalnih gostiju, a pred publiku je izašla u izazovnom kostimu. 

- Dogovarale smo se u kom ćemo koloritu biti jer je to veoma bitno za ovaj posao. Jelena je kao i ostale moje kolege došla na tonsku probu. Oduševila me je, kada se skinula nisam mogla da prestanem da gledam u nju koliko je zgodna. Dovela je liniju do savršenstva, pored toga što je prelepa. 

Brojne kolege su je podržale, a bilo je i onih koji su bili sprečeni da prisustvuju. 

- Među prvima se javila Dragana Mirković da će doći na koncert, ali nažalost, bila je sprečena. Poslala mi je prelep buket. Ana Bekuta je isto bila sprečena da dođe. Puna mi je šminkernica cveća i slatkiša. Ovaj koncert me je koštao sedam kilograma viška. 

ATAImages/ A.A.
 

Nakon spektakla, očekuje je vreme posvećeno porodičnim aktivnostima. 

- Sutra idem na porodični ručak sa ocem i maćehom. Oni su bili sa njene dve ćerke, mojom tetkom i prvim komšijama iz Bunibroda. 

Pre nje u Štark Areni održala je koncert Aleksandra Prijović, a Milica nije mogla da gostuje, iako je bila pozvana. 

- Poslala mi je prelep buket, ali iz opravdanih razloga nije mogla da dođe. Naravno da se nije ljutila, ona je profesionalac i razumela je neke stvari. Ja sam bila na njenom koncertu i prelepo sam se provela, posle smo razgovarale i nazdravile. 

Zašto nije zakazala još jednu Arenu, kako je fanovi svakodnevno oduševljavaju i šta ima da kaže o komentarima povodom rodnog sela pogledajte u videu ispod teksta: 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike