"Operacija uspešna" Kejt Mikuči otkrila u kom je stanju nakon saznanja da ima rak

20.12.2023

10:25

0

Glumica je delovala optumistično

"Operacija uspešna" Kejt Mikuči otkrila u kom je stanju nakon saznanja da ima rak
Kejt Mikuči - Copyright Profimedia

Glumica, komičarka i muzičarka Kejt Mikuči nedavno je otkrila da ima rak pluća, ali sada kaže da je situacija pod kontrolom. Ona je ponovo objavila video, u kome opisuje kako se oseća posle operacije.

- Želim samo da se zahvalim svima na lepim željama i za svu ljubav koju sam primala poslednjih nekoliko nedelja. Imam sjajne vesti, nemam više rak. Operacija koja je bila prošle nedelje je dobro prošla i ne treba da primam nikakve terapije više. Hvala svim mojim doktorima i medicinskim sestrama koji su se stvarno dobro brinuli o meni. Zahvaljujući njima saznala sam za rak vrlo rano. Mnogo sam srećna - rekla je ona u videu, prenosi "Yahoo".

Podsetimo, kada je Kejt objavila da ima rak pluća, svi su se šokirali, a najviše ona koja nikada u životu nije zapalila cigaretu.

@katiemicucci Thank you to everyone who sent good wishes this week. It meant so much to me! ❤️ #cancerfree #solucky #update #goodnews #goodnewsontiktok #lungcancer ♬ original sound - Katemicucci

- U bolnici sam. Juče sam imala operaciju raka pluća s kojim se borim. Dijagnostikovali su ga jako rano. Čudno je da sam obolela jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu - rekla je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike