Angellina bila u vezi sa sinom članice Pink Pantera: Posle dve godine se razišli, a evo kako on izgleda (FOTO)

19.12.2023

09:53

0

Bivša košarkašica otvoreno govorila o sinu

Angellina bila u vezi sa sinom članice Pink Pantera: Posle dve godine se razišli, a evo kako on izgleda (FOTO)
music_week_03092021_0014 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina dve godine je bila u vezi sa Nikolom Ćirkovićem, sinom Olivere Ćirković, inače članice kriminalne grupe "Pink Panteri"

Nakon duge veze, pevačica je saopštila da je ljubavi došao kraj. 

- Bili smo dve godine u vezi, prekinuli smo pre pola godine. Život ide dalje. Sada sam sama, imam simpatiju, ali videćemo - rekla je tada pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, Nikola se bavi košarkom poput svoje majke koja je potom sa suprugom počela da se bavi trgovinom zlata zbog čega je i završila u zatvoru u Grčkoj. Svoj život prepričala je u knjizi koja je privukla veliku pažnju javnosti. 

- Imam sina koji je dobar, vezani smo jako, do 10 godine smo bili nerazdvojni i tu ne mogu sebe da objasnim. Ja sam njega povređivala kroz taj kriminal, ali uvek u nadi, kao kockar, da ću da se izvadim iz te priče - rekla je svojevremeno ona.

 

 

Olivera je tada istakla i da njen sin nije kao deca drugih kriminalaca, odnosno da je oduvek bio svestan da ono čime mu se roditelji bave nije poželjno ni dobro. 

- Moje dete ceo život zna da ja i njegov tata činimo to što činimo. Moje dete nije raslo uz kult: „Živeli kriminalci i dobro je baviti se kriminalom“, ja sam odvojila ta dva sveta i ne znam kako sam uspela. On je to shvatao da mama donosi neku robu, mama je hajduk, evo zlato na stolu, evo bunde. Sećam se pravili smo tobogan od bundi i on se kliza niz kradene bunde - pričala je, prenosi Blic. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike