Angellina o novom albumu, pa tome da li se isplati upuštati se u takve projekte: Ovako publici daš deo sebe!

18.12.2023

21:40

0

Izbacila je i jednu numeru u narodnjačkom fazonu, čemu se mnogi od nje nisu nadali

Angellina o novom albumu, pa tome da li se isplati upuštati se u takve projekte: Ovako publici daš deo sebe!
Angellina - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, predstavila je javnosti večeras svoj novi album koji nosi naziv „1.000 ljudi". Pevačica je istakla kako je na ovom projektu aktivno radila oko godinu dana, dok ima i numera koje su nastale i još pre četiri.

- Spremala sam album sigurno godinu dana, ali neke pesme su nastale i pre četiri - počela je ona, prenosi „Informer", pa se potom Angellina osvrnula i na to da li se isplati, posebno finansijski, upuštati se u tako velike projekte.

- Isplati se i jako je lepo što se vraćaju albumi, što ih sve više izvođača izbacuje. Nekako daš deo sebe, upakuješ sve u jednu celinu, u neku lepu priču, gde ljudi mogu bolje da te upoznaju i da imaju više pesama za slušanje - smatra ona.

Onda, priznala je da ima tremu kada je reakcija fanova u pitanju, ali onu pozitivnu.

Angellina, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Uvek postoji trema, ali je to pozitivna trema. Trudila sam se i mislim da je to stvarno kvalitetno. Svaka pesma je autorska, a meni omiljena je „Jedno srce". Pronalazim se u tekstovima pesama, svaku pesmu osećam - naglasila je Angellina, pa potom zaključila rečima:

- Ima i nečega što nikada do sada od mene niste čuli, a to je koketiranje sa narodnom muzikom, onom starom, koju ja najviše volim. Ima potpuno eksperimentalnih pesma, radijskih, za one koji više vole stranu muziku. Raznoliko je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike