Majka Danijele Dvornik posle ćerkinog razvoda: Govorila sam joj da se ne udaje!

18.12.2023

12:32

0

Bila je oštra na jeziku

Majka Danijele Dvornik posle ćerkinog razvoda: Govorila sam joj da se ne udaje!
Danijela Dvornik - Copyright Printscreen/Instagram/danijeladvornik

Majka Ele Dvornik i supruga pokojnog Dina Dvornika, Danijela je ispričala kako ćerki nije savetovala da se udaje.

Naime, Ela, bivša pevačica je neko vreme bila u braku sa Čarlsom Pirsom, ali je došlo do burnog razvoda.

Instagram screenshot / charles_pearce
Ela Dvornik, Čarls Pirs

 

- Ja da se ponovo rodim, nikad se ne bih udala. Linija između ljubavi i mržnje je vrlo tanka, kad ljudi dođu do ruba, okrene se sve za 180 stepeni. Mislim da će brak kao institucija jednog dana samo iščeznuti, previše papira, zezancije, nema smisla. Uzimanje prezimena od muža mi je bezvezno. Žene trebaju zadržati svoje prezime i muškarci svoje - ispričala je blogerka i dodala:

- Brak ubije puno stvari. Kad je loš brak – žena se počne loše osećati. Nije ženstvena, nema romantike, postane ljuštura koja vapi za ljubavlju koju ne dobija u brak.

Printscreen/Instagram/charles_pearce
Ela Dvornik, Čarls Pirs

 

Proces razvoda između Danijeline ćerke Ele i  13 godina starijeg britanskog preduzetnika Čarlsa Pirsa je i dalje u toku.

- Džabe sam ja govorila svojoj ćerki: "To ti ne treba, možeš imati decu, ne moraš da se udaš". Imala sam osećaj da to neće dugoročno da funkcioniše i to se tako pokazalo, ali šta ćeš, zna ona da sam ja u pravu - naglašava Danijela, kojoj je teško da gleda kako njena ćerka pravi greške.

Printscreen/Instagram/danijeladvornik
Danijela Dvornik

 

"Svi imamo svoju školu"

- Kao roditelju je najteže gledati kada deca prave greške, a ti znaš da oni greše. Ali to je u skladu s njihovim godinama i bolje da se dogodi pre nego kasnije. Moja ćerka je morala naučiti na onaj najteži način, ali to je tako, svi imamo svoju školu. Jedino što možemo je biti podrška iz prikrajka, ne okretati leđa deci u takvim stvarima - izjavila je Danijela u Instagram lajvu.

- Majka će se založiti za svoju decu, a muškarac, kad nađe novu ženu će se samo posvetiti toj ženi, a istovremeno bivšoj na sve načine pokušati zagorčati život - takođe je istakla Danijela.

Instagram printscreen/elladvornik
Ela Dvornik

 

"Jedno želi miran proces, a drugi...

Njena ćerka se sada oseća dobro uprkos velikom pritisku koji je podnela.

- Ella je okej. Mislim da joj je trebalo dosta dugo da u svojoj glavi to sve psihički podnese. Nije joj lako. Ne svađaju se oni, ali dok jedan želi miran proces – drugi opstruira, ali rešiće se to… Treba da se ovlada tim emocijama da bi mogao biti objektivniji u tome svemu. Neko do toga dođe pre, neko kasnije - zaključila je blogerka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike