Eli Dvornik bivši „očistio" račune? Firme su joj sada u blokadi: Novi detalji drame nekadašnjih supružnika!

28.10.2023

13:55

0

Prašina nikako da se spusti

Eli Dvornik bivši „očistio" račune? Firme su joj sada u blokadi: Novi detalji drame nekadašnjih supružnika!
Ela Dvornik i Čarls Pirs - Copyright Instagram screenshot / charles_pearce

Pored toga što je bivšu suprugu Elu Dvornik tužio zbog udela u kući na Balama, koje je ona jedini vlasnik, biznismen Čarls Pirs navodno je i uzeo novac s njenih poslovnih računa (od firmi „Manijak" i obrta „Cruella"), prenose hrvatski mediji. On je, naime, neovlašćeno kao zaposlenik koji je imao pristup tim računima sav novac prebacio na svoj privatni žiro-račun.

Zbog ovih postupaka o kojima se šuška, firma je sada u blokadi.

Influenserka je, podsetimo, 2016. godine pokrenula „Manijaka", a tada je objasnila da se radi o prvom evropskom inkubatoru koji je okupljao influensere te marketinšku platformu za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Od početka je imala jednog zaposlenog, a od 2021. su na njoj dva s platom malo većom od 1.000 evra. Prema Fininim podacima, „Manijak" je prošle godine imao prihod od 219.000 evra, dok su kapital i rezerve iznosili 300.000. Ove godine, firma je tri puta bila u blokadi i izlazila iz nje; u leto, bila je objavljena na listi da ne daje plate, a 22. septembra je četvrti put blokirana i tako je i danas.

 

 

Obrt „Cruella" Ela je pokrenula 2018, a i on je četvrti put ove godine u blokadi. Međutim, 2023. Dvornikova je pokrenula novu firmu „Alterella" koja uredno posluje.

- To bi uradio svako kad bi video da se opstruira nešto što je vrednim radom napravio. Sve te firme bile su Eline, Čarls je bio samo zaposlen. On je kamikaza - istakao je izvor za tamošnje medije, napominjući kako je Pirs svojim akcijama uništio firmu.

Podsetimo, par je na početku ljubavi živeo u Londonu, venčali su se u Las Vegasu, ali kao porodica su onda živeli u Zagrebu. Imaju dve ćerke, Lumi i Bejli, s kojima su se pre oko dve godine preselili u Bale. Život u Istri Čarlsu je posebno odgovarao, prenosi dalje štampa pisanje „Jutanjeg.hr". Proteklog aprila, pak, „Glas Istre" je pisao kako je Čarls svojim komšijama u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vreme i koja je navodno njegovih godina. Iako je Ela potom demantovala glasine, čini se da jednostavno nije bila spremna da govori o svom privatnom životu ili krahu braka.

 

 

Pre nekoliko dana - saznalo se da je Čarls tužio Elu „za svoj deo".

- Zabeležen je spor radi utvrđenja i podele bračne imovine - kratko piše u zabeležbi, a nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 kvadratna metra, uz dvorište od 551.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike