Adel predbračnim ugovorom štiti ogromno bogatstvo: Od cifre može da vam se zavrti u glavi!

18.12.2023

09:39

0

Što je sigurno, sigurno je

Adel predbračnim ugovorom štiti ogromno bogatstvo: Od cifre može da vam se zavrti u glavi!
Adel - Copyright Profimedia

Adel je šokirala javnost kada se udala bez najave, a kada je njeno venčanje sa Ričom Polom doprelo do svih, počeju da isplivavaju detalji.

Pevačicu su prijatelji savetovali da sklopi predbračni ugovor kojim bi zaštitila svojih 220 miliona dolara, koja je najviše zaradila zbog prodaje njenih albuma. S obzirom na nove projekte i rast digitalnih platformi, njeno bogatstvo će se uvećavati.

Profimedia
Adel

 

 

Adel poseduje i više kuća, a njena glavna prebivališta su imanje  koje vredi "samo" 11 miliona dolara u Engleskoj, a ima i imanje u Kaliforniji, vredno 10,5 miliona dolara. Osim toga, poseduje i dve kuće u Londonu koje se procenjuju da su vredne 14 miliona dolara. Jedna iznosi 9,5 miiona dolara, a krajem 2021. godine, Adel je pazarila vilu glumca Sivestera Stalonea u Los Anđelesu za 58 miliona dolara.

Profimedia
Adel, Rič Pol

 

S obzirom na impozantne cifre, nije čudno što je pevačica rešila da sve bude pod kontrolom, iako se ponosi brakom sa Polom, piše Daily Mail.

Podsetimo, Adel već ima brak iza sebe. Ljubila je izvesnog Sajmona Koneckog, sa kojim je 2012. godine dobila sina Anđela. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike