"On se setio da sam pre 50 godina...": Zorica Brunclik se rasplakala zbog Zvonka Bogdana

17.12.2023

16:31

0

Emotivna pevačica

"On se setio da sam pre 50 godina...": Zorica Brunclik se rasplakala zbog Zvonka Bogdana
Zorica Brunclik - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš iza sebe imaju radnu nedelju, ali osim brojnih obaveza, obeležili su je i emotivni momenti.

- Malo smo umorni jer smo čitavu nedelju radili, a onda smo sinoć išli da se provedemo za svoju dušu. Prvi put sam prešla 200 kilometara da slušam nekoga, a to je Zvonko Bogdan, mi smo se proveli fantastično i neka ga Bog poživi još 100 godina. On se setio kako sam ja njega menjala pre 50 godina u jednom hotelu mesec dana, nikad se do sada nismo sreli. Ja sam se rasplakala... Prvi put smo se videli... - rekla je Zorica.

Printscreen/ RTVPink
 

Bliže nam se novogodišnji praznici, a Kemiš je taj koji sprema poklone za porodicu.

- Kemiš je glavni Deda Mraz, ja sam čitavu godinu stavljala do znanja šta bih htela, mada se on još nije mrdnuo. Baba i deda su došli poslednji u red za glasanje. Ja sam kad sam bila mala želela samo pun tanjir, a sad moram da ga smanjim - kaže pevačica i i dodaje:

- Kad sam bila tužna zbog odlaska moje majke, najdraže osobe, ja tada nisam radila. Te Nove godine nisu postojale, bio je mrak... Tu su bila moja deca, moj Miroljub koji je disao za mene... - poručuje Zorica za Premijeru.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike