Šerifovićeva o ocu svog deteta: Mali Mario rođen je u Los Anđelesu, a evo i da li je pevačica prisustvovala porođaju surogat majke!

15.12.2023

18:15

0

Velika joj je želja bila da postane roditelj

Šerifovićeva o ocu svog deteta: Mali Mario rođen je u Los Anđelesu, a evo i da li je pevačica prisustvovala porođaju surogat majke!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović je, prema sopstvenom priznanju, pre dve godine prošla postupak vađenja jajnih ćelija, a zatim kreiranja embriona. Kako surogat majčinstvo u Srbiji još uvek nije praksa, pevačica se odlučila za Ameriku gde godinama odlazi iz poslovnih, ali i privatnih razloga. 

Mario, njen za sada prvi i jedini sin, rođen je početkom decembra u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju surogat majke, pišu dalje mediji. Upitana i o ocu deteta, međutim, odgovorila je:

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario. Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome (ocu) znati sve.

Ona i njena majka, inače, još sredinom novembra otputovale su za Ameriku kako bi Šerifovićeva bila uz surogat majku i tokom priprema za porođaj.

Marija Šerifović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu - objasnila je ona, pa je na pitanje kada je prvi put otputovala u preko bare s namerom da se raspita upravo o surogat majčinstvu, odgovorila:

- Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe... Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo.

Podsetimo, objavivši prvu fotografiju bebe na Instagramu, Marija nema koga nije oduševila lepim vestima. 

 

 

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve - poručila je ona, dok je naslednik spavao. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike