Marija Šerifović išla na DNK analize da otkrije pravu istinu: Počela sam da kopam!

05.12.2023

11:29

0

Ovo se nije znalo

Marija Šerifović išla na DNK analize da otkrije pravu istinu: Počela sam da kopam!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović otkrila je nove podatke o svom poreklu, nakon što je radila poseban DNK. 

Pevačica je detaljno opisala šta je u pitanju, pa zaintrigirala javnost podatkom o svojoj porodici.

- Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam da kopam i da vidim ko su bili i šta su bili, postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradedova, ali saznaću, pošto želim baš precizno da se bavim time... Čak sam i nedavno uradila jedno DNK istraživanje moje genetsko odakle sve vučem korene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno za početak geografski odakle potiču vaši koreni - objasnila je Marija, pa nastavila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

 

 

- Dakle, mene ima gde me nema... Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu istoriju. Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potičete - naglašava Šerifovićeva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

 

"Deda mi je bio musliman"

Nisu svi iz Marijine porodice iste vere, o čemu je sada govorila.

- Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti, opredeljenja. Zašto? Pa evo, na primer, moja baba se zvala Draginja. Rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu. A sa duge strane, moj deda je bio musliman. On je čovek klanjao, molio se Alahu i tako dalje i tako dalje... Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće. Ako mi koji se bavimo muzikom nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta, svi mi na ovom Balkanu, onda sve da ode dođavola - rekla je Marija u emisiji "Pusti brigu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike