Muškarac sa Interpolove poternice pokušao da poljubi Priju? Ogromna drama iz bekstejdža Arene Zagreb: Silom je zaustavljen!

14.12.2023

21:55

0

Najpre je navodno uspeo da zaobiđe nekoliko prstenova obezbeđenja, s namerom da dođe do pevačice

Muškarac sa Interpolove poternice pokušao da poljubi Priju? Ogromna drama iz bekstejdža Arene Zagreb: Silom je zaustavljen!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović navodno je doživela ogromnu dramu u bekstejdžu Arene Zagreb pred poslednji, peti koncert, pošto se našla na meti izvesnog G. G. R. (65). Prema napisima tamošnjeg „Večernjeg lista", pomenuti je zaobišao nekoliko prstenova obezbeđenja, s namerom da dođe do Prije i poljubi je na silu.

Srećom, u tome nije uspeo i, kako se dalje navodi, uz upotrebu sile bio je izbačen iz dvorane. Čitav slučaj prijavljen je i policiji, a čovek je odranije poznat tamošnjim organima, kako se nalazi i na poternici Interpola.

- Zagrebačka policija javlja da je u blizini Arene pronađen muškarac s vidljivim podlivima, koji nije hteo da kaže šta se dogodilo - prenose pisanja hrvatskih i domaći mediji, dodajući da je reč o sredovečnom G. G. R.

„Ovo mu nije prvi put..."

Aleksandra Prijović, ATAImages/Pera
 

- Ipak, policija je od pripadnika obezbeđenja Prijinog koncerta saznala da je gospodin morao biti zaustavljen upotrebom sile, jer je iza bine pokušao da poljubi Priju. Policija je kratko objavila da se radi o G. G. R. (65) iz Zagreba i da mu to nije prvi incident ove vrste. Navodno ga zbog sličnog ispada traži i Interpol, jer je pokušao da poljubi nemačku političarku - navodi se u vesti s pomenutog portala.

Aleksandra Prijović još se nije oglašavala akonto ove priče. Trenutno se, inače, nalazi na kratkoj pauzi u Beogradu, a njena turneja „Od istoka do zapada" nastavlja se 22. i 23. decembra; imaće tada koncerte u dvorani „Mejdan" u Tuzli, dok će za Novu godinu održati nastup u beogradskom Sava centru. U planu je da se turneja okonča 12. aprila, nastupom u Areni u Zenici.

Aleksandra Prijović, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike