Atraktivni glumac je u braku sa dve decenije mlađom koleginicom, koja mu je rodila dete: Zbližili su se na snimanju serije!

15.12.2023

00:15

0

Njihova ljubav razbija sve predrasude

Atraktivni glumac je u braku sa dve decenije mlađom koleginicom, koja mu je rodila dete: Zbližili su se na snimanju serije!
Branimir Popović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Branimir Popović, crnogorski je glumac, izaziva veliku pažnju javnosti, što zbog atraktivnog izgleda u zrelijim godinama, što zbog ljubavnog odabira.

Publika ga je gledala i na velikom platnu, a najpoznatiji je po seriji "Budva na pjenu od mora", gde je glumio tajkuna Martina. Tom prilikom zbližio se sa 22 godine mlađom koleginicom Sanjom Jovićević.

ATAImages/ A.A.
Branimir Popović

 

Naime, glumica je takođe učestvovala u snimanju ovog ostvarenja, tumačeći ulogu Bojane Bačić, ćerke glavnog junaka Mime Karadžića.

Branimir je poznavao Sanju i ranije, s obzirom na to da joj je bio profesor na fakultetu, ali je saradnja na seriji učinila svoje. Ubrzo su stupili u emotivni odnos i venčali se 2013. godine na Jahorini, prenosili su mediji.

ATA Images/Antonio Ahel
Sanja Jovićević i Branimir Popović

 

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira - rekao je glumac pre nekoliko godina.

Printscreen/Youtube/VisionTeam d.o.o.
Sanja Jovićević

 

Mnogi su govorili o velikoj razlici u godinama, ali to ih nije sprečilo da održe ljubav i dobiju dete.

Sanja je tokom poslednje sezone pomenute serije bila trudna, a po završetku snimanja rodila je ćerku Sofiju, kao krunu ljubavi s kolegom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike