Kamere usnimile kuću Verice Šerifović u Kragujevcu: Ne razbacuje se kao mnoge kolege, ovde je bila i njena poslastičarnica! (VIDEO)

13.12.2023

22:06

0

Pevačica je pokazala da voli i da bude okružena ljudima, pa nije izabrala da joj kuća bude van grada

Kamere usnimile kuću Verice Šerifović u Kragujevcu: Ne razbacuje se kao mnoge kolege, ovde je bila i njena poslastičarnica! (VIDEO)
Verica Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Verica Šerifović, iako u poslednje vreme često putuje sa ćerkom i više vremena provodi sa njom u Beogradu, ima svoju oazu u Kragujevcu.

Zahvaljujući fotografijama koje je objavljivala, već znamo kako njena kuća izgleda iznutra, ali malo ljudi zna kako izgleda spolja. 

Sada su kamere "Paparaco lova" snimile pevačicinu kuću i dvorište, a kako se može videti, za razliku od njenih kolega, ona nije želela da bude udaljena od svih. 

Dvorište koje se može videti na snimcima nije ogromno, kao što ni sama kuća nije prevelika, već dovoljna da ispuni potrebe pevačice i njene porodice. 

Verica je, inače, u sklopu svog doma imala i poslastičarnicu, a kako je nedavno ispričala za 24sedam, nju je zatvorila jer je, kao i mnoga mala preduzeća, i njeno doživelo krah tokom korone i nije joj se više isplatilo da je drži. 

Pevačica je, inače, penzionerka i zvanično, a kako je njena ćerka Marija nedavno rekla, njihov dogovor je da ona više ne nastupa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike