Od „Bele venčanice" sam kupio i kola i stan! Šerif Konjević: To mi je bilo neshvatljivo!

10.08.2021

14:11 >> 14:12

0

Za sve što ima je, napominje, časno zaradio, a kao veliki domaćin - voli kada mu je kod kuće lepo

Od „Bele venčanice" sam kupio i kola i stan! Šerif Konjević: To mi je bilo neshvatljivo!
Copyright Šerif Konjević ATAImages/Antonio Ahel

Šerif Konjević, osim za velikog pevača, važi i za jednako velikog domaćina. Velelepnu vilu koju poseduje na Ilidži izgradio je za potrebe svog mira i isključivo od svog rada. Kako objašnjava, voli kada mu je kod kuće lepo, ali se, međutim, sam nije mnogo bavio uređenjem životnog prostora. Ta uloga je, naime, pripala supruzi.

Sa druge strane, bez obzira na veliki uspeh koji je postigao uz pesme, svakako pamti odakle je potekao, kao i koliko ga je iznenadilo što je prvu nekretninu uspeo da kupi zbog čuvene „Bele venčanice”.

Pročitajte još:

– Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – pričao je u jednoj emisiji pevač pa se zatim i prisetio te svoje prve zarađene nekretnine, iz perioda kad još nije bio stekao veliku popularnost.

– Zaradio sam mnogo novca zbog pesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – otkrio je on, pa dodao kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače, odrastao.

– Ovo je ulaz moje rodne kuće i broj 12 u kom sam živeo. Nisam hteo da pišem ulicu, ali ovo je dovoljno – zaključio je Konjević.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike