Brajan Adams u Beogradu: Rokenrol spektakl od kojeg se mnogo očekuje!

12.12.2023

17:10

0

U okviru svoje globalne turneje „So happy it hurts" večeras nastupa u Štark areni

Brajan Adams u Beogradu: Rokenrol spektakl od kojeg se mnogo očekuje!
Brajan Adams - Copyright Steven Stanley

Za nekoliko sati, Beograd će zaroniti u vrtlog žestokog zvuka i emocija, jer jedna od najvećih rokenrol ikona Brajan Adams stiže u Štark arenu.

Ovaj muzički virtuoz, svetski poznat po nezaboravnim hitovima, donosi rokenrol spektakl koji će se dugo prepričavati.

Adams, čije je ime sinonim za strast prema muzici, u okviru svoje globalne turneje „So Happy It Hurts", treći put staje pred srpsku publiku. Svetski putnik i muzički genije, razgaliće srca svojih obožavaoca izvodeći legendarne hitove poput „Summer of '69", „Heaven", „Run to you", „Everything I do, I do it for you", obećavajući eksploziju iskonske rokenrol energije.

Impresije fanova na društvenim mrežama govore u prilog tome da je ovo događaj koji Beograd s nestrpljenjem očekuje, a zanimljivo je da su obožavaoci pokazali svoju odanost na jedinstven način – inicijativom da svetskom rok staru priprede senzacionalan doček na beogradskom aerodromu, što u velikoj meri govori o poštovanju koje Adams ima kod domaće publike.

Od večerašnjeg koncerta fanovi (s razlogom) očekuju mnogo, a da li će Adams scenu podeliti sa Bijonse, kao što se poslednih nedelja spekulisalo u javnosti, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike