HRT se oglasio posle gostovanja Lepe Brene! Ispao još veći skandal: Sad tvrde da ih je iskoristila!

11.12.2023

12:15

1

Ni voditeljku nisu štedeli

HRT se oglasio posle gostovanja Lepe Brene! Ispao još veći skandal: Sad tvrde da ih je iskoristila!
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Lepa Brena nedavno se tokom gostovanja u emisiji „Kod nas doma", osim na uspeh Aleksandre Prijović, osvrnula i na pojedine proizvode iz svoje kompanije „Lady B", a to je komšijama prilično zasmetalo. U zvaničnom saopštenju HRT-a, prenosi „Slobodna Dalmacija", stvari su sada otišle toliko daleko da su u pevačicu uperili prstom „jer ih je iskoristila".

Time su, takođe, potkačili i voditeljku Ivu Šulentić, koja svoju gošću nije prekidala dok je govorila, već se samo smešila.

- U emisiji „Kod nas doma" koja se emitovala 4. decembra 2023. godine jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sastojao se od sledećih tema: pretpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njenoj pevačkoj karijeri, uspomenama na Zagreb, fenomenu pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najavu njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos tome gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i izreklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru da se bavi reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su sa HTV-a, prenose pomenuti mediji.

Lepa Brena, ATAImages/ Antonio Ahel
 

U moru oprečnih komentara, s druge strane, potom je poručeno i kako „zapižđenima u cajke nije mesto na javnoj televiziji Hrvatske".

Podsetimo, jedan komentar izazvao je gomilu reakcija kod naših suseda.

- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji na HRT1 „Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je recikliranoj potonja omogućila da izreklamira svoje nove proizvode. Besplatno. EPP za džabe ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)? Zapižđenima u cajke nije mesto na javnoj televiziji Hrvatske, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protivzakonito. Istovremeno, zbog uslova rada, raspada se jedan od tri značajna orkestra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži čarape, ti nisi (kod nas) doma - pisalo je u jednom, koji je na društvenim mrežama brzo postao viralan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike