Još tri dana do spektakla Brajana Adamsa u Beogradu: Fanovi u transu, prave mu doček na aerodromu?

09.12.2023

16:10

0

Zapevaće i zasvirati 12. decembra u Areni

Još tri dana do spektakla Brajana Adamsa u Beogradu: Fanovi u transu, prave mu doček na aerodromu?
Brajan Adams - Copyright Steven Stanley

Za samo tri dana Beograd očekuje dolazak jedne od najvećih rok legendi - Brajana Adamsa, a euforija koja vlada ovim povodom je neviđena. 

Koncert zakazan za utorak, 12. decembar u Štark areni, već sada obećava da će biti događaj godine, a ulaznice se prodaju i brže nego očekivano.

Fanovi su totalno poludeli za ovim kanadskim rok zvezdom, a prodaja ulaznica doseže nezapamćenu brzinu. Štaviše, društvene mreže gore od uzbuđenja, a pojavile su se čak i grupe posvećene dočeku Brajana Adamsa na aerodromu.

Fenomenalni umetnik koji je obeležio generacije svojim hitovima poput „Summer of '69" i „Everything I do, I do it for you" gotovo je dosegao status superheroja u očima svojih obožavalaca, a grupe na društvenim mrežama posvećene su planiranju dočeka ove rok ikone na beogradskom aerodromu – od nagađanja kad stiže, pa do najluđih ideja za poklon. 

Ulaznice za koncert i dalje se u oganičenim količinama mogu naći putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajnama Štark arene i Doma omladine Beograda i u TC Rajićeva (I sprat), pa ukoliko ste ljubitelj Brajana Adamsa i još uvek niste obezbedili svoje mesto, sada je trenutak da to uradite.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike