Ljiljana Jevremović nije želela da sarađuje sa Kebom: On mi je uvek bio isfoliran, kad ga vidim promenim kanal

08.12.2023

16:21

0

Jedan njegov postupak joj se nije dopao

Ljiljana Jevremović nije želela da sarađuje sa Kebom: On mi je uvek bio isfoliran, kad ga vidim promenim kanal
Ljiljana Jevremović i Dragan Kojić Keba - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen/Novo jutro

Ljiljana Jevremović važi za jednu od najpoznatijih domaćih tekstopisaca, a pažnju je privukla i vezom sa Draganom Kojićem Kebom sa kojim ima dete. 

Zanimljivo je da ona nikada nije želela saradnju sa pevačem, ali da je Keba bio uporan da dođe do nje. 

- Nisam htela da sarađujem sa Kebom zato što je on meni nekako uvek bio isfoliran. Ja sam na primer tada gledala RTS, oni su imali top listu od deset hitova i obično su četiri, pet pesama sa te liste bile pesme koje sam ja napisala. Ja sam uvek volela da gledam taj svoj uspeh na ekranu, da se dičim sobom i onda se on uvek nađe tu i kad ga vidim onako isfoliranog, ja promenim kanal. Uvek me je nerviralo kada je on na top listi. Međutim, u neko doba mi se javio da sarađujemo, ja nisam htela, rekla sam mu da imam mnogo posla na na nekoj drugoj strani i da nemam vreme za njega. On je molio, kumio, zvao, toliko je bio dosadan, da sam ja njemu na kraju rekla da snimi iz mog omiljenog filma, "Sabirni centar", pesmu koju peva Anica Dobra "Cveta trešnja"... To mi je omiljena pesma i da se razumemo Keba mnogo lepo peva, on je jedan od najboljih vokala na Balkanu, ja ne znam da li na svetu postoji još neki vokal sličan njemu, ali nekako mi nikada nije bio senzibilitet koji mi odgovara.

Printscreen/TV Happy/ATA Images/Antonio Anhel/Pixabay
 

Njihovu saradnju ipak ne pamti po najboljem jer je Keba tada uradio nešto što se njoj nije dopalo.

- On je snimio pesmu "Cveta trešnja" i dopisao je neku strofu i potpisao mene na albumu. I tada, ali i sada, imati moje ime na albumu znači imati garanciju kvaliteta, jer nikada nisam radila za drugu ili treću ligu pevača. U 1001. naletu na moj poslovi i privatni život, on mi je doneo kasetu i ja vidim moje ime i prezime i rekao mi je: "Evo ti da se iznenadiš, da budeš super, srećna, imam lepo iznenađenje za tebe!" Ja kada nisam umrla kada sam videla. Onda mi je rekao kako je dopisao strofu i potpisao mene jer je to bila moja ideja. Nakon toga sam poslušala i vidim da je upropastio pesmu - rekla je Ljiljana u emisiji "Pre večere". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike