"Kad god se opusti i popije, počne da plače kada me čuje da pevam": Mina Kostić neutešna tri godine nakon Džejeve smrti

06.12.2023

20:46

0

Uz njega je odrasla

"Kad god se opusti i popije, počne da plače kada me čuje da pevam": Mina Kostić neutešna tri godine nakon Džejeve smrti
Mina Kostić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je obeleženo tri godine od smrti Džeja Ramadanovskog, a poznato je da je bi blizak sa brojni kolegama sa estrada, pa i njima ovaj datum teško pada. 

Jedna od koleginica sa kojom se privatno družio, a vezivao ih je i duet "Slavija" jeste Mina Kostić, koja je otkrila neke od uspomena na pokojnog pevača. 

- Teško mi je svakog dana. Mnogo mi nedostaje. Uvek mi je knedla u grlu kada pevam njegove pesme. Najviše mi nedostaju njegove šale i ko je on ustvari. Najlepše uspomene me vezuju za putovanja, uvek je bilo zezanje. Imala sam tu čast da provedem veliki deo života sa takvom legendom. Kritikovala sam ga kada popije, ali on to nije konstatovao. Imali smo super odnos, mnogo me je voleo i poštovao. Uz njega sam odrasla - rekla je Mina za emisiju “Blic dan”.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Mnogo toga sam prošla, nije mi bio potreban savet, ali sam učila od njega. Od devedesetih smo se družili, pevala sam u njegovom klubu, i posle smo snimali zajedno kod Marine i Fute. Malo se spavalo kada sam se družila sa njim, to mi je smetalo, ali sam se brzo navikla. Bez njega nije to to. Kad god se opusti i popije, počne da plače kada me čuje da pevam - rekla je Mina, pa dodala:

- Bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao, bio je razočaran, nažalost se prepustio alkoholu i tom životu. Nije se nikada žalio.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike