"Raduje me što će Đurđa sada znati šta je jelka": Marija Mikić otkrila novogodišnju želju, a zbog jednog je umalo zaplakala! (VIDEO)

04.12.2023

13:55

1

Pevačica nije želela da govori na veoma bolnu temu po nju

"Raduje me što će Đurđa sada znati šta je jelka": Marija Mikić otkrila novogodišnju želju, a zbog jednog je umalo zaplakala! (VIDEO)
Marija Mikić - Copyright ATAImages/ M.M.

Za Mariju Mikić će ova godina ostati upamćena po mnogo velikih, životnih stvari koje su joj se desile. Neke od njih su bile lepe, neke tužne, a ono što je njoj najvažnije jeste porodica.

Pevačica se priprema za objavu novog albuma, a kako kaže, velika je hrabrost bila odlučiti se na to.

- Meni su očigledno svaku obeležila deca (smeh). Ali dobro, tu je i nova pesma koja je izašla i sama činjenica da smo se opredelili da pravimo album i ceo rad na tom projektu. Što bi rekao Čola: "Ništa ja tu ne bih dirala" - rekla je Marija.

Marija priznaje da jedva čeka da okiti jelku, pre svega što će njena ćerka Đurđa sada razumeti šta je to, za razliku od prošle godine.

- Iskrena da budem, prošle godine je Đurđa bila previše mala, tako da nije ništa ni znala, a ove godine ću kititi jelku prvi put da je ona primeti i da zna. Samo koliko će jelka izdržati, to još ne znam, pošto će verovatno odmah biti na podu zbog nje. Jedva čekam, samo nikako da nađem vremena da sednem i okitim, sve mislim bolje ću sutra, prekosutra, a izgleda da neću - kaže pevačica kroz smeh. 

Na kraju godine svi pravimo neku listu želja za narednu, a pevačica priznaje da se u to nikada nije previše udubljivala.

- Moja novogodišnja želja je da sve bude kako sam planirala. Nikad nisam želela ništa posebno, a dobro mi ide za sada. Samo da smo živi i zdravi, a kako treba, biće. Samo da smo vredni, da ne mislimo zlo, svako u svoje dvorište i da damo sve od sebe. Muzike će biti, pa će biti - iskrena je ona.

Stefan Sokolovski
Marija Mikić

Marija se sa pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam, družila na snimanju novogodišnjeg programa RTS, pa je bilo logično pitanje da li bi se opet prijavila na "Pesmu za Evroviziju". 

- Možda bih se nekada prijavila, sada nikako. Mislim da je za to potrebna mnogo veća priprema, dobro, ja kad sam se prijavila prvi put, nisam znala da sam trudna, ali nisam htela da odustanem. Ako se odlučim ponovo, mislim da će to biti na mnogo većem nivou.

O čemu Marija nije želela da priča i zašto su joj umalo krenule suze, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike