Majka Darka Lazića proširila biznis na Zlatiboru: Juče kupili još jedan objekat, a ovo su detalji

01.12.2023

14:34

0

Već imaju ceo plan

Majka Darka Lazića proširila biznis na Zlatiboru: Juče kupili još jedan objekat, a ovo su detalji
Branka Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Majka Darka Lazića, Branka i njen partner Dragan Paunović sa uspehom već par sezona vode apartmane na Zlatiboru. Kako je ovo jedna od najatraktivnijih turističkih lokacija u Srbiji, biznis im je krenuo za rukom, te sada planiraju da ga prošire. 

Dragan se pohvalio da su juče kupili još jednu zgradu, a imaju i razrađen plan.

- Na Zlatiboru sam kupio prelep objekat gde Branka i ja pravimo moderni event i kafić sa apartmanima. U pregovoru smo sa dve poznate holandske pivare. Plan je da dolazi sportski svet na pripreme, kao i poslovni krug ljudi, ali i da se obavljaju i porodična okupljanja... Objekat je juče kupljen - rekao je Dragan, pa dodao: 

Instagram printscreen/d.d.e.v
 

- Tu imamo u planu organizovati i dobru muziku koja će daviti toplinu i prijatnu admosferu na Zlatiboru - objasnio je Dragan za Telegraf.rs.

Podsetimo, duže vreme se spekuliše da će se Branka udati za Dragana, a njen sin Darko je rekao on nema ništa protiv toga jer mu se Dragan dopada. 

- Dragana sam upoznao, skroz je okej lik. Ne zalazim u ljubavni život svoje majke i o svadbi nisam informisan, ali zašto da ne. Moja mama je mlada žena i svako ima pravo da nastavi svoj život i da ima ljubav u njemu - rekao je Darko čiji je otac preminuo pre tri godine. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike