Drama u Brestaču: Darkova baba napala snaju zbog novog dečka, ne da joj da ga dovede u kuću

09.10.2023

22:56

0

I dalje je u žalosti za sinom

Drama u Brestaču: Darkova baba napala snaju zbog novog dečka, ne da joj da ga dovede u kuću
Branka Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Branka Lazić, majka folkera Darka Lazića, nakon smrti supruga 2020. godine, otpočela je vezu sa Draganom Paunovićem. Da joj je veza sa ovim čovekom ozbiljna dokazala je i time što se u njegovom društvu pojavila na venčanju Darka i Katarine. 

Međutim, iako su njena deca Dragana dobro prihvatila, svekrva Milka nije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Branka i Darko Lazić

- Darkova baka Milka je ogorčena na snajku zbog njenog novog dečka. Ona nije ni znala za to dok joj komšije nisu sve ispričale i pokazale. Žena nije verovala u tu priču, mislila je da su to gluposti i da su oni samo prijatelji, dok nije videla i Brankinu i Draganovu potvrdu. Plakala je kao kiša, mnogo se uznemirila. Kad je čula da se Branka hvali da ima dečka u tim godinama, nije joj bilo dobro. Milka je još u velikoj žalosti za sinom, nosi crninu i plače svaki dan za njim. Iako je srećna zbog unukove ženidbe, ona zbog tuge za Milanom nije išla ni na Darkovu svadbu - priča  izvor iz Brestača i dodaje:

Printscreen
Branka Lazić sa dečkom

- Zbog cele ove situacije Branku sad svi ogovaraju po selu i podsmevaju joj se što je javno priznala da ima dečka. Mnogi pričaju da je sve to uradila da bi otišla da živi u Holandiju i da on izgleda dosta mlađe od nje. Nadaju se da se neće i ona udati pod stare dane, to bi tek bio skandal. To se nikad nije desilo u Brestaču, a bogami ni u celom Sremu. Znam da je Milka napala Branku da treba da je bude sramota da ona kao udovica u tim godinama ima dečka kao neka šiparica i da ga krije od porodice godinu dana. Nju ne zanima što su njeni unuci lepo prihvatili tu vezu, ona neće ni da čuje za to. Baš ju je to povredilo. Više puta joj je rekla da joj ne padne na pamet da tog Dragana dovede u kuću u Brestač dok je ona živa i da ju je jako obrukala - završava izvor za Kurir. 

Podsetimo, Darko se kratko oglasio za medije i istakao da u potpunosti podržava majku.

- Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke. Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovek. Odličan momak! - objasnio je Lazić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike