Jelena Karleuša žestoko oplela po Nataši DNK: Ti si kao svinja, po tvom telu se to vidi!

30.11.2023

20:57

0

JK je bila baš nervozna zbog Natašinih reči, pa je nije štedela

Jelena Karleuša žestoko oplela po Nataši DNK: Ti si kao svinja, po tvom telu se to vidi!
Jelena Karleuša, Nataša Aksentijević - Copyright Printscreen Youtube/K1 ATAImages/A.A.

Jelena Karleuša ne libi se da govori o pravima životinja i vegetarijanstvu, a kada je čula šta Nataša Aksentijević priča o načinu ishrane, žestoko joj je odgovorila.

Naime, mala od skandala je objavila video na storiju gde bivša voditeljka DNK kao veliki gurman govori o hrani i o tome kako "100 grama slanine ima samo 500 kalorija, kao i 100 grama badema. 

- Od 100 grama badema počnete da se davite, a od slanine dobijete snagu, energiju i žedni ste - rekla je Nataša, a Jelena je osula paljbu.

Printscreen/Instagram/karleusastar
Karleuša oštro o Nataši DNK

 

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim - tvoja stvar), ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! - jako oštra je bila Jelena, a tu nije stala.

- Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje ignorantna budala - poručila je Nataši.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša, pas Alfa

 

Udomljava životinje, protiv lova je

Jelena neretko ističe kako bi svet bio bolji da ima više vegetrarijanaca, i na svom Instagramu deli uznemirujuće snimke i potresne fotografije o klanju i mučenju životinja. Pevačica je ranije nosila krzno, ali sada više ne, i oštri je protivnik lova. 

Takođe, Jelena je u više navrata udomila pse. Nedavno se oporavio pas Alfa, koga je pevačica usvojila kada su mu amputirali šape.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike