Damijano David šeta novu devojku: Potvrđene glasine da je u vezi sa poznatom pevačicom!

29.11.2023

12:46

0

Paparaco fotografije su ih odale

Damijano David šeta novu devojku: Potvrđene glasine da je u vezi sa poznatom pevačicom!
Damijano David - Copyright Profimedia

Damijano David, pobednik Evrovizije, posle raskida sa dugogodišnjom izabranicom Đorđom Soleri, sada ima novu devojku i to ne bilo koju!

On je u vezi sa američkom pevačicom i glumicom Dav Kameron, a razotkrile su ih paparaco fotografije. Oni su uhvaćeni kako šetaju i ljube se na plaži u Sidneju, a nakon što su fotografije objavljene u italijanskom magazinu "Chi", brzo su se proširile društvenim mrežama.

Glasine o njihovoj vezi krenule su još kad je Dav sa Damijanom i Maneskinom nastupala u Brazilu, a obožavatelji su tvrdili da su ih videli da se ljube i na jednoj proslavi u Los Anđelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOVE (@dovecameron)

Inače, da je Damijano raskinuo sa Đorđom saznalo se tako što je isplivao snimak na kom se ljubi sa javnosti nepoznatom devojkom. On se tada izvinjavao što se tako saznalo da su Đorđa i on raskinuli i da je to trebalo bolje da uradi.

Profimedia
Damijano David

Dav je, inače, ostala poznata po seriji "Liv i Medi" u kojoj je igrala dvojnu ulogu, a pored muzike je nastavila da se bavi glumom, pa je zaigrala i u franšizi "Naslednici". Jednom prilikom je izjavila da je biseksualnog opredeljenja, te da se borila sa depresijom i disforijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike