Bred Pit u neemitovanom intervjuu otkrio tajnu Dženifer Aniston, procurili detalji: Za ovo su znali samo njeni najbliži!

29.11.2023

11:09

0

Otkrio je ono što niko do sada nije znao

Bred Pit u neemitovanom intervjuu otkrio tajnu Dženifer Aniston, procurili detalji: Za ovo su znali samo njeni najbliži!
Dženifer Aniston i Bred Pit - Copyright Profimedia

Dženifer Aniston i Bred Pit bili su u braku pet godina, a jednom prilikom je glumac davao intervju, koji nikada nije emitovan. 

Međutim, kako navode mediji, detalji istog su sada procurili u javnost, a u njemu je on otkrio tajnu svoje bivše supruge - da ona mesečari.

Profimedia
Dženifer Aniston i Bred Pit

- Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je pronašao napolju - ispričao je Pit, dodajući da to uopšte nije bezazleno, pogotovo što su tada živeli u kućici smeštenoj na samoj litici.

On se potom i našalio da su tada imali najbolje razgovore.

- Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, ali onda bih sam sebi rekao da će se, kada obavi šta treba, vratiti u krevet. Ona u snu i puno priča i upravo smo tada imali neke od najboljih razgovora - ispričao je on.

Profimedia
Dženifer Aniston i Bred Pit

Podsetimo, Pit i Aniston bili su jedni od najomiljenijih holivudskih parova. Venčali su se 2000, a razveli pet godina kasnije. Aniston se udala za Džastina Terua, a Pit se venčao Anđelinom Džoli, ali ni ti brakovi nisu potrajali.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike