Zvezda „Granda" ostala u šoku posle obmane stiliste! U sve umešana i Tea Tairović: Odmah sam ga zvala, stvarno nije fer! (FOTO)

25.11.2023

10:51

0

Kad su joj prijatelji javili šta se dešava, nije joj bilo pravo

Zvezda „Granda" ostala u šoku posle obmane stiliste! U sve umešana i Tea Tairović: Odmah sam ga zvala, stvarno nije fer! (FOTO)
Tatjana Pejčić, Tea Tairović - Copyright Instagram screenshot / _tatiana.official_, ATA Images/M. M.

Jedan od najnovijih spotova Tee Tairović privukao je ogromnu pažnju javnosti, ali i ostavio bivšu zvezdu „Granda" Tatjanu Pejčić u šoku - pošto nije videla posebnu razliku između tog i koncepta koji je iskorišćen za ekranizaciju njene numere.

Naime, pevačice je nekada najbolji prijatelj Ksenije Pajčin, Bane Dević, gotovo isto stilizovao, a čini se i da je scenografija ista, te sam scenario.

 

 

Za razliku od pređašnjeg projekta na kom je radio, Tei je „dao" kaiš, tako da su i prema daljim napisima medija - razlike minimalne, ali je on za to uzeo dupli honorar, za šta Tatjana ne može da kaže da je fer.

Tea Tirović. Youtube screenshot / Tea Tairović - Balerina mix
 

- Javili su mi prijatelji koji su videli Tein spot i onda sam pogledala i ja i zaista sam se šokirala. Nemam ništa protiv što je istu kreaciju kao i ja ponela Tea, ali je malo nefer s njegove strane. Uzeti istu kombinaciju i prodati je dva puta, stvarno nije ni profesionalno ni korektno - istakla je za „Kurir" ona, dok se Dević nije javljao na pozive da prokomentariše situaciju u koju ih je stavio.

 

 

- Nazvala sam njega, jer ja volim da igram fer i pitala ga zašto isti koncept dva puta, ali mi je on samo rekao da „nema tu puno mozganja jer Rim je Rim" - zaključila je ona za iste medije.

Tatjana Pejčić, Youtube screenshot / Tatiana - Antigona
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike