„Sve ona to zna, samo se folira!" Vesna Zmijanac odgovorila na Nikolijine suze: Pa ne može i jare i pare!

23.11.2023

11:55

0

Pevačica objašnjava kako njena naslednica tek sad shvata koliko ima težak zadatak

„Sve ona to zna, samo se folira!" Vesna Zmijanac odgovorila na Nikolijine suze: Pa ne može i jare i pare!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/M. M.

Vesna Zmijanac je gostujući u jednoj emisiji progovorila o suzama ćerke Nikoliće, koje je ona lila zbog jedne „ture upoređivanja" s njom.

- Ona to misli, sada shvata i ona da to nije baš tako lako, biti majka pevačica... Ne može i jare i pare, ne može, sine, da te majka školuje po belom svetu, da ti kupi ovo, da ti kupi ono i da mamu držiš za suknju, kao što ni njoj nije lako sada, vidi sama. A ono vreme moje i ovo njeno nije ni blizu - kazala je Vesna u „Amidži šouu", a onda je otkrila i šta je mezimica nasledila od nje.

„Pravi se luda!"

Nikolija Jovanović, Printscreen TikTok/nikolijaofficial
 

- Nikolija je od mene nasledila ljubav prema muzici. Zna da kuva, ali se folira, dok sam ja živa, pravi se luda. Zna i to dobro! Ja sam brbljiva, ali znam i da se namunjim malo, a ona kad se namunji, to je veselo - objasnila je ona.

Podsetimo, Nikoliji jednom prilikom baš nije bilo pravo kada ju je javnost uporedila sa Zmijančevom. Tada, u okviru lajva na društvenim mrežama je kroz suze hejterima poručila:

„Ona nije imala nikoga, a ja sam imala nju!"

Vesna Zmijanac, ATAImages/M. M.
 

- Moja mama ne peva bolje od mene, ona peva bolje od svih. Jasno? Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali sam ja bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. A znate zašto? Zato što je ona moja mama. Nju nije imao ko da nauči, a mene jeste, ona. Ona me je naučila da budem bolja mama. Tako da, je*ite se vi svi sa vašim komentarima i upoređivanjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike