Petar Strugar prvi put o svojim razvodima: Bio mi je težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dete

23.11.2023

09:56

0

Istakao je da želi puno dece

Petar Strugar prvi put o svojim razvodima: Bio mi je težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dete
Petar Strugar - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Petar Strugar gotovo nikad ne priča o privatnom životu, a naročito to nije bio slučaj otkako je raskinuo sa pevačicom Milicom Todorović.

Sada je konačno otkrio ono što njegovu publiku osim uloga zanima, pa je progovorio o razvodima. Iza sebe ima dva braka, iz kojih je dobio dvojicu sinova - Zarija i Ivo.

Prvog naslednika dobio sa koleginicom Ivanom Nikolić, dok mu se drugi brak desio sa izvesnom Oljom, koja mu je rodila sina Ivu.

ATAImages/Antonio Ahel
Petar Strugar

 

- Nije mi bilo teško zbog razvoda, ali mi je bio težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dete. Ipak, živ se čovek na sve navikne - priznao je glumac, otkrivajući zatim u kakvim je odnosima sa prvom suprugom. 

- Kad se raziđete, zašto ne bi bili u dobrim odnosima? Sve moraš da staviš sa strane jer to dete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno, da - kaže Strugar.

Da li mu je, ipak, žao što nije uspeo da očuva porodicu, on ističe:

- Najvažnije je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve to normalno, sve je rešivo. Nema razloga da se prolongira nešto što ne ide, da se insistira, ako ne ide, ne ide, idemo dalje. Sam pao, sam se udario - rekao je Petar.

On je naglasio da mu je bilo najvažnije da se ostvari kao otac, kao i da voli što je tata postao već sa 26 godina.

Želi još dece

- Moja ideja je bila da dobijem dete i meni je to bilo važno. Porodica mi je važna i moji su me tako vaspitali - zaključio je, pa priznao da bi želeo još dece da ima.

- Bože zdravlja, ja bih voleo da imam petoro, šestoro dece, to sam od srednje škole govorio, ali videćemo, polako.

On se potom osvrnuo i na svog oca i detinjstvo.

- Ja sam odrastao sa ocem i maćehom. Oni žive u Budvi, tamo su mi braća. Tako smo funkcionisali. Podigli su nas trojicu. Ta žena me je podigla, zovem je majkom privatno, od moje druge godine je tu - iskreno je rekao glumac.

ATAImages/Marija Mlađen
Petar Strugar i Nina Nešković

Petar je ispričao i da li sin provodi više vremena kod njega ili kod majke.

- Mi se šaltamo, dečak je, treba da se poistoveti sa muškom figurom. Za početak, ima tu raznih tehnika koje treba da mu pokažem, na primer od toga kako da se okupa. On trenira karate, ide na plivanje.

Strog je otac

Na pitanje kako vaspitava sina i da li je strog tata, rekao je:

- Nije pogrešna ni jedna, ni druga metoda. To što majke razmaze sinove, ni očevi što su strogi. Ja umem da budem strog, ali nisam smarač. Može da plače do prekosutra, ali je "ne" ne. Malo se raspilavi, ali nema dalje. I mi se grlimo i mazimo - zaključio je on za K1.

Podsetimo, Petar je danas u vezi sa koleginicom Ninom Nešković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike