Ovako izgleda maćeha Radmile Manojlović: Nikad se nisam trudila da joj zamenim majku! (FOTO)

16.11.2023

14:50

0

Ime joj je Suzana Oreščanin i Radu i njenu sestru gleda isto kao i svoju decu

Ovako izgleda maćeha Radmile Manojlović: Nikad se nisam trudila da joj zamenim majku! (FOTO)
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kada je prošlo nešto vremena od tužnog odlaska majke pevačice Radmile Manojlović, Mirjane, njen i otac njene sestre Marije, Rade, uplovio je u novu mirnu luku sa Suzanom Oraščanin. Govoreći jednom prilikom za „Premijeru", ona je naglasila kako devojkama nikada nije ni želela da zameni roditelja kog su izgubili.

Takođe, između njih i svoje dece ne pravi razliku. Sve ih voli jednako i prema njima se isto ophodi.

- Ne volim da dajem izjave, ja nisam javna ličnost... Kada sam došla da živim ovde sa njihovim ocem, ja se nisam trudila da im zamenim majku. Tretiram ih isto. Glupo bi bilo da kažem da ih volim više od svoje dece, ali ne razdvajam ih. Svaka dobije isti poklon za rođendan - pričala je svojevremeno, a kako ona izgleda čeka vas u galeriji koja sledi.

Podsetimo, Manojlovićeva je bez majke ostala kada je imala 19 godina. Taj gubitak dan-danas je boli.

- ...Veče pre nego što smo je odveli u bolnicu, ona će sutradan umreti, da sad ne pričam neke detalje, desilo joj se nešto, pala je onako na krevet i ja se tu već slomim, ja sam tu videla da je to kraj, već šamara realnost i počnem da plačem kao kiša ispred nje i, ona me pita onako, bez ijedne suze, tu sam počela da joj pričam da je ona moj heroj, jer ne mogu da verujem da ona nije plakala, kao da to nije bila ona, kao da smrt nije ništa, njoj je mnogo više bilo stalo kako ćemo nas dve... „Radmila, zašto plačeš?", ja tu njoj kažem: „Zato što nisam provela više vremena sa tobom", jer ja sam bila stalno na svirkama, stalno u školi. Ja sam zarađivala i ona meni kaže: „Molim?! Radmila, neću više da te vidim da si plakala, jer da ti nisi radila..." Jer, pevanje je kao i sada i tada bilo više nego prosečna zarada; tata je mogao da zaradi nešto, ali ja sam deset puta više zarađivala i ona meni kaže: „Da ti nisi pevala, da nisi radila, ja ne bih imala da se lečim", jer mi smo sve davali za lečenje. „...I ne bi mi produžila život za ovoliko". I meni prestanu suze kao rukom odnesene. Tako je znala jednom rečenicom da me smiri. Ja to i dan-danas pamtim, ona je umela da me smiri, da smiri neku moju grižu savesti, sve te moje propuštene trenutke. Sada kada bi vratili vreme, džaba pare i džaba sve kad nisam provela vreme sa njom - otvorila je dušu nedavno pevačica u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", koja se prikazuje na televiziji „Blic".

Rada Manojlović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike