„Javili su mi da je umro i više se ničega ne sećam..." Jana Todorović s knedlom u grlu o velikoj tragediji: Nisam znala za sebe!

16.11.2023

14:10

0

Smrt sestrića pevačicu je u potpunosti dotukla

„Javili su mi da je umro i više se ničega ne sećam..." Jana Todorović s knedlom u grlu o velikoj tragediji: Nisam znala za sebe!
Jana Todorović - Copyright Printscreen „EKSKLUZIVno"

Jana Todorović i dalje se teško nosi s preranim odlaskom sestrića. Vest da je Bane preminuo dan-danas je za nju najstrašnija i, pošto su joj istu javili, morala je da uzme lekove za smirenje.

- To je najgori i najteži trenutak u mom životu. Najviše me je bolelo to saznanje, ali naravno i briga da sačuvam ćerku u svemu tome. Sećam se, sleteli smo iz Feniksa, ogroman avion, ja sedim u sredini i jave mi da mi je sestrić umro. Ja se više ničega ne sećam, izašla sam iz aviona i dali su mi lek za smirenje - počela je ona drhtavim glasom, piše „Grand onlajn", a pevačica je nastavila o tome kako onda nije znala za sebe od šoka, pa nije mogla ni da radi.

 

 

- Subota je bila i dolazi organizator i kaže mom suprugu: „Ajde molim te ako možeš da zamoliš Janu da otpeva nekoliko pesama, jer smo prodali karte i ljudi su došli sa svih strana“. To mi je nekako nešto najgore što sam čula u životu. Ma da su mi doneli ceo svet, ma nema tih para, pa ja nisam znala za sebe - kazala je ona, kojoj je pored muža sestra ogroman oslonac u teškim trenucima.

- Iskrena da budem tu je svakako suprug, ali moja sestra najviše. Sa njom sam stalno na telefonu. Hvala Bogu da smo sad blizu, ona je tu u Beogradu i stalno se viđamo i čujemo. Ona mi daje snagu - kazala je Jana.

Pre nego što se proslavila, sa druge strane, Todorovićeva nije mogla ni da sanja da će postati „kraljica bakšiša".

 

 

- Nisam mogla da zamislim da će mene neko na ulici da prepozna, da pevaju moje pesme, ali ja kažem to se desilo i neka ide sve svojim tokom... Najsrećniji period je bio kada su moji roditelji bili živi i moj sestrić i kada smo svi bili na okupu. Na primer, na slavi, pa dođe moj brat iz Švajcarske sa decom, ja sa porodicom. Tu se pevalo, pilo, veselilo, ali to se nikad neće vratiti. To je nešto što ću pamtiti ceo život - izjavila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike