Kameron Dijaz o napuštanju Holivuda: Želela sam da uzmem život u svoje ruke, ali obožavam da glumim!

13.08.2021

15:45 >> 15:02

0

Autor: Marija Mitić

Slavna glumica se pre nekoliko godina povukla iz sveta filma, a utočište i sreću našla je sa svojom porodicom

Kameron Dijaz o napuštanju Holivuda: Želela sam da uzmem život u svoje ruke, ali obožavam da glumim!
Copyright Profimedia

Pre nekoliko godina Kameron Dijaz povukla se iz sveta filma, a utočište od svetla reflektora i mir našla je u svojoj porodičnoj oazi.

Otkako je napustila Holivud lepa glumica retko se pojavljuje u javnosti, a sada je gostovala u emisiji Kevina Harta, „Hart to Heart“, gde je govorila upravo o svom povlačenju.

Glumica je priznala kako zbog obaveza u poslu nije imala privatan život, te da je morala o nekim stvarima dobro da razmisli, o kojima nije do tad. Ipak, iako je sada daleko srećnija otkako se posvetila isključivo porodici, Kameron ne krije da joj gluma nedostaje.

– Ne mogu da kažem da nije zabavno, jer ja obožavam da glumim – rekla je  Dijazova i dodala kako se tek sada oseća ispunjenom:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Diaz (@camerondiaz)

– Jednostavno, želela sam da uzmem život u svoje ruke. Želela sam da imam svoju dnevnu rutinu i da sve sama obavljam – kaže glumica.

Kameron je u toku razgovora istakla i koliko je suprug i dete čine ispunjenom, te da se taj osećaj ne može meriti sa poslovnim angažovanjem.

– Sada sam tu gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam uradila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svetu. Više nemam ono što je potrebno dati da bi film uspeo, sva moja energija je ovde – istakla je glumica.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cameron Diaz (@camerondiaz)

Podsetimo nešto ranije je glumica takođe govorila na ovu temu i tada je istakla da je nikad srećnija.

– Jednostavno sam na drugom mestu u životu sad. Sad sam tu i nikad u životu nisam bila ispunjenija – ispričala je Kameron tada za „Yahoo Finance”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike