Paparaci slave! „Upecali” Kameron Dijaz sa ćerkom posle godinu dana (FOTO)

24.07.2021

16:38

0

Autor: Milica Gudžulić

Prošli put su bile fotografisane u Malibuu, pa je poznata mama „pooštrila mere bezbednosti". Izbegavala je kako javne događaje, tako i mesta na kojima zna da će biti bliceva  

Kameron Dijaz Profimedia

Kameron Dijaz fotografisana je sa ćerkom Radiks u rukama posle gotovo punih godinu dana. Paparaco fotografi i te kako su se pomučili za ovaj prizor, kako glumica strogo izbegava ovakve „ispade”. Prošli put, s bebom je bila „uhvaćena” u Malibuu u okvirno ovo vreme, 2020. U tom periodu, tamošnji mediji brujali su o tome kako je naslednicu dobila uz pomoć surogat majke, a onda i njenim prvim danima roditeljstva.

– Zahvalna sam, srećna što ovo radim s Bendžijem, on je neverovatan otac. On je uspavljuje. Ne mogu da verujem koliko sam srećna otkako sam postala majka! – prenosila se bila njena izjava, nakon dužeg šuškanja o tome kako je par pomoć surogata potražio nakon godina pokušavanja da osnuju porodicu.

Kameron Dijaz sa ćerkom Profimedia

U Los Anđelesu, porodica je fotografisana na putu ka jednom restoranu, gde su odlučili da doručkuju. Kako je prava retkost videti ih na okupu, fotografije su privukle ogromnu pažnju javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti