To ne remeti moj mir! Nakon spekulacija o svađi, Ceca konačno progovorila o odnosu sa Božinovskom

13.08.2021

16:29 >> 16:33

0

Autor: Marija Mitić

Već neko vreme spekuliše se da pevačice nisu u dobrim odnosima iako su se, maltene, orodile

To ne remeti moj mir! Nakon spekulacija o svađi, Ceca konačno progovorila o odnosu sa Božinovskom
Copyright B.B./ATAImages

U medijima se već neko vreme spekuliše da Svetlana Ceca Ražnatović i Goca Božinovska nisu u dobrim odnosima, iako su se nedavno maltene orodile.

Naime, rođenu sestru Cecine snaje Bogdane, Bojanu, verio je Gocin sin, MIrko Šijan, koji je inače jako blizak sa Veljkom Ražnatovićem.

Kako su Mirko i Bojana pre par dana dobili dete, Goca je organizovala u njihovom porodičnom domu u Surčinu gala proslavu, kojoj Ceca nije pisustvovala, što je dodatno podgrejalo nagađanja o lošem odnosu ovih dveju porodica.

Ceca je sada stala na put glasinama, pa u emisiji “Ekskluzivno” otkrila u kakvom su zapravo odnosu ona i Goca.

Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

– Uopšte se ne bavim tom temom. Piše se da nisam u dobrim odnosima sa Gocom Božinovskom, ali sve su to gluposti. Nemam nameru da se svakodnevno pravdam, ja odlično znam ko sam i ne obazirem se na tračeve. To ne remeti moj mir – rekla je pevačica.

Podsetimo, sve je počelo još davne 2016. godine kada je Božinovska javno podržala jednu izjavu Jelene Karleuše, sa kojom je Ceca na “ratnoj nozi” godinama unazad.

– Prvi put u životu opravdavam to što je Karleuša rekla da joj se se*e od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se se*e od svega – rekla je tada Goca za Kurir i dodala:

– Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša deca nisu. Karleuša je u pravu, ali ne zna šta će je snaći kad joj porastu ćerke –

Goca Božinovska „Sceniranje” screenshot

Ceca je tada navodno ovo zamerila Božinovskoj pa joj, kako se spekulisalo, nije uputila poziv za Veljkovu svadbu kao ni za proslavu rođenja unuka Željka.

Nakon toga Ceca nije čestitala Goci kada je saznala da će postati baka, a Božinovska je to i javno komentarisala.

– Nismo se Ceca i ja čule, tako da mi nije ni čestitala. Bojana je tek sada saznala da je u drugom stanju, tek treba da ojača plod, trudnoća. Ja znam da se čestita kada se beba rodi, koliko znam, ne čestitaju se trudnoće. Svako radi kako misli da treba – ispričala je Goca tada za Svet, a nešto kasnije otkrila je i da li će Ražnatovićevu pozvati na Mirkovu i Bojaninu svadbu.

Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje”

– To je kao da me pitate da li ću sutra da skuvam ručak. Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nije bitno ko je – rekla je tada pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike