Ljuba Perućica je na ovaj momenat čekao godinama! Objavio fotografiju sa sinom, puca od sreće: Ljudi, kolika je ovo ljubav (FOTO)

14.11.2023

14:46

0

Pevač se ne odvaja od naslednika

Ljuba Perućica je na ovaj momenat čekao godinama! Objavio fotografiju sa sinom, puca od sreće: Ljudi, kolika je ovo ljubav (FOTO)
Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji, kada je na svet došao njihov sin kome su dali ime Aleksej.

Pevač danima nije mogao da dođe sebi, priznao je da je bio veoma emotivan i plakao od sreće, a sada je pokazao i kako uživa sa naslednikom. On je malog Alekseja držao u naručju, a na fotografiji se vidi da puca od sreće.

Printscreen Instagram/ljubaperucica
Ljuba Perućica drži sina u naručju

- Ljudi, kolika je ovo ljubav - napisao je Ljuba u opisu na storiju koji je postavio.

Podsetimo, Ljuba i Katarina su već nekoliko godina u braku, a kako je pevač nedavno izjavio, bila im je velika želja da se ostvare u ulozi roditelja.

24sedam/Vladan Mišić
Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

- Mi ovo godinama želimo, nije se iz nekog razloga desilo ranije, Bog zna zašto, sve ima svoje vreme pa tako i ovo. Verujem da je ovo verovatno savršen momenat i tako je trebalo da bude, mi niša nismo hteli da silimo. Voleli bismo da dobijemo još jedno dete, devojčicu - poručio je pevač nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike