„Zagrlio sam WC šolju, nisam puštao!" Đorđe David dan-danas pamti svoja dva najveća pijanstva: Dok sam pio moja Ana me je šmekerski vređala!

10.11.2023

22:55

0

Sve mu se posle vrtelo, kaže, od kreveta do plafona

„Zagrlio sam WC šolju, nisam puštao!" Đorđe David dan-danas pamti svoja dva najveća pijanstva: Dok sam pio moja Ana me je šmekerski vređala!
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Đorđe David, pojavivši se na jednom prestoničkom događaju, ispričao je kako poslednjih 10 godina u stvari i ne izlazi. Svakako, dobro se seća svoja čitava dva najveća pijanstva koja su mu se dogodila i to po - mukama koje su ga snašle posle čašice više.

- Nisam izašao deset godina i lično ne volim klubove ovog tipa, već mesta na kojima može da se priča. Jer ako pokušaš da pričaš, onda suparnik tebe ispljuje u uši, kao i ti njega i onda je to varijanta koja se zove „voditi razgovor sa toalet papirom u džepu“. Ja ne volim to, nije mi to trip – počeo je Đorđe pred sedmom silom, pa je onda i objasnio što toliko izbegava buku.

„Kakva je to papazjanija..."

- U konstruktivnoj buci sam ceo život, jer kod nas na stejdžu kada radimo koncert, to je stvarno papazjanija od buke. A fazon sa di-džejevima mi je baš za decu. To sam negde prevazišao – smatra on, prenosi „Grand onlajn", koji se potom prisetio svojih pijanstava.

Jedno mu se dogodilo oko 18. godine, a drugi put se napio kada je već uživao u ljubavi s izabranicom Anom Mirčetić, s kojom ima ćerku Stašu.

Đorđe David, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Alkohol uopšte ne pijem i to prvo pijanstvo ću dobro zapamtiti, jer sam mislio da je to to. Imao sam 18 i po godina, WC šolju sam zagrlio i nisam je puštao jedno dva i po sata. Poučen tim iskustvom rekao sam - nikad više. Posle toga, bio je jedan moj rođendan gde sam napravio ozbiljnu glupost. A pošto sam ispao tako glup i zelen počeo sam da pijem za moj rođendan i to u trenutku gde me je moja sadašnja partnerka šmekerski vređala. To je bilo moje drugo pijanstvo koje se završilo tako što sam legao u krevet i vrtelo mi se sve. I stomak i krevet i plafon. Opet sam se družio s WC šoljom, vrlo intenzivno. Baš smo bili onako intimni i, posle toga sam rekao sebi da više za alkoholom u životu potrebe nemamiskren je bio roker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike